|
forum.optyczne.pl
|
 |
Regulamin, Ogłoszenia i Konkursy - Nowa Pani Redaktor w zespole Optyczne.pl
RobertO - Sob 10 Lis, 2007 Temat postu: Nowa Pani Redaktor w zespole Optyczne.pl Dzis w nocy o godzinie 2:41 po meczacych, prawie 5-cio godzinnych negocjacjach dotyczacych warunkow wspolpracy zgodzila sie dolaczyc do naszego zespolu redakcyjnego Pani Amelia Marta Olech (corka Urszuli i Arkadiusza Olech).
Mamy nadzieje ze decyzja Redaktora Naczelnego o powiekszeniu grona redakcyjnego wplynie pozytywnie na prace i mobilizacje calego zespolu co bez watpienia przelozy sie na wieksza ilosc testow.
Nie pozostaje mi zatem nic innego jak pogratulowac Uli i Arkowi.
krzysiek - Sob 10 Lis, 2007
Coś czuję, że jej kariera rozpocznie się od testowania pieluszek...?;)
Ja już gratulowałem osobiście, ale gratuluję jeszcze raz, bo jest czego.. bardziej ''kogo''!:)
MM - Sob 10 Lis, 2007
Nic tylko pogratulować ślicznej córeczki
Zostanie pewnie canonierem bo już ją 20D obfociło
Tak na marginesie to ciekawe jak nowe obowiązki Arka odbiją się na testach. Naciskał na nowe nie będę a pomóc zawsze można
rafid78 - Sob 10 Lis, 2007
Gratulacje dla rodzicow.Zastanawiam sie jak bedzie Arkowi szlo testowanie szkiel z dzieckiem na reku
Monastor - Sob 10 Lis, 2007
Trochę podrośnie i będzie jak znalazł do testowania aparatów reklamowanych jako wyjątkowo wytrzymałe
Kilkuletnie dzieci mogłyby się rozprawić nawet z obiektywami Tokiny lub z Canonem 1D
RobertO - Sob 10 Lis, 2007
Arek zawsze narzekal ze nie ma modelki i biednego Kopernika zawsze fotografowal. Moze teraz sie cos zmieni....
protazy - Sob 10 Lis, 2007
Gratulacje dla całej trójki myślę, że jak młoda adeptka nie będzie brała zbyt dużo obowiązków na godziny nocne to i ilość testów na Optyczne.pl się nie zmieni
pdf100 - Sob 10 Lis, 2007
nie wiem co zabardzo mówić...
gratuluje Arku...
goltar - Sob 10 Lis, 2007
Arku gratuluje i życzę zdrowia małej Ameli.
P_M_ - Sob 10 Lis, 2007
Arek pozazdroscil Kenowi i sprawil sobie modelke
Gratuluje!
MC - Nie 11 Lis, 2007
Gratulacje!!!!!
Smola - Wto 13 Lis, 2007
Gratulacje
Moim zdaniem układ rąk Córeczki Pana Redaktora Arka na załączonym zdjęciu wskazuje na ogromne predyspozycje fotograficzne dziecka
Wniosek: Foto - geny przekazane
P.S. Takie mini body zmiesciłoby sie między tymi małymi dłońmi
Arv - Wto 13 Lis, 2007
Ale coś kręci noskiem ....
... pewnie na test D3 na fotopolis ;-)
G R A T U L A C J E
5kbFlashMemory - Sro 14 Lis, 2007
Gratulacje !
Niech zdrowo rośnie. A pewnego dnia niech kupi lustrzankę Canona i opublikuje fotki na optyczne.pl
dariusz_119 - Sob 01 Gru, 2007
No... moje Gratulacje!
Pozdrawiam
grebog - Czw 27 Gru, 2007
Gratulacje.
Jak już zacznie pomykać będzie świetnym modelem do testowania szybkości AF i "dobiegaczki". Niejeden Tatuś wkurzał się na swój aparat nienadążający za błyskawicznym Bobasem. Myślę, że wyniki takiego testu wielu pomogą
Pozdrowienia
Arek - Czw 21 Lut, 2008
Redakcja powiększyła się o kolejną panią Redaktor. Pół godziny temu na świat przyszła córka Roberta Marysia Olech. Młoda dama i jej mama czują się dobrze, tata dochodzi co siebie
heding - Czw 21 Lut, 2008
No to gratuluję i tatusiowi .. i redakcji
komor - Pią 22 Lut, 2008
Kwiaty dla mamy, gratulacje dla taty i ucałowania dla córeczki!
RobertO - Pią 22 Lut, 2008
Dziekuje bardzo za mile slowa. Doszedlem juz do siebie i biore sie z sprawdzanie tekstu cobyscie mieli jakis fajny tescik z tej okazji
mnich - Pią 22 Lut, 2008
Moje serdeczne gratulacje. Zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla całej rodziny
Wujek_Pstrykacz - Pią 22 Lut, 2008
Gratulacje. Dużo zdrowia dla całej rodziny.
Smola - Nie 24 Lut, 2008
Chłopaki, a co tak Olechowie ( sorki jesli sie nie odmienia ) tylko w córki wchodzą ?
Musicie syna spłodzić - tak aby był nastepca królestwa Optyczne.pl
Gratuluje Roberto
RobertO - Nie 24 Lut, 2008
Smola napisał/a: | Musicie syna spłodzić - tak aby był nastepca królestwa Optyczne.pl |
arek ma syna 7-mio letniego wiec bez obaw
Smola napisał/a: | Gratuluje Roberto |
wielkie dzieki
|
|