|
forum.optyczne.pl
|
 |
Warsztat foto, literatura, teoria, art - Problem z programem Corel PaintShop Pro X4
marek1234-88 - Pon 19 Gru, 2011 Temat postu: Problem z programem Corel PaintShop Pro X4 Witam pobrałem sobie program ze strony producenta wersja trial programu Corel PaintShop Pro X4 mam windows 7 64 i wszystko sie prawidłowo pobrało i zainstalowało wiec zrestartowałem komputer i załaczam program otwiera mi sie ikonka na pasku ze program sie otwiera lecz po czasie na ekranie wyswietla mi sie taki komunikat " Ta kopia programu paint shop Pro została uszkodzona lub nielegalnie zmodyfikowana. Zainstaluj program ponownie z innego zrudła." prosze o pomoc o co chodzi bo powiem szczerze ze nawet nie wiem na jakim forum napisac :/
kozidron - Pon 19 Gru, 2011
cóż poradzić, miałem podobnie z X3, nie pozostaje ci nic innego jak wyrzucić to i próbować zainstalować raz jeszcze, upewniając się jaką godzinę masz w biosie
marek1234-88 - Pon 19 Gru, 2011
o co chodzi z ta godzina??
jaad75 - Pon 19 Gru, 2011
marek1234-88 napisał/a: | Zainstaluj program ponownie z innego zrudła. | Poważnie, tak napisali?...
Aszex - Pon 19 Gru, 2011
jaad75 napisał/a: | Poważnie, tak napisali?... |
Nawet przed Świętami nie ubyło Ci jadu?
kozidron - Pon 19 Gru, 2011
marek1234-88 napisał/a: | o co chodzi z ta godzina?? |
no błagam cię
jaad75 napisał/a: | Poważnie, tak napisali?... |
ależ ty się o duperele czepiasz, wiesz że to się może przerodzić w natręctwo aż w końcu twoje wypowiedzi ograniczą się tylko do poprawiania ortografów (to spotkało jednego moda z tego foruma ale już mu lepiej ), póxniej wyłysiejesz i zamienisz się w trytona
Aszex napisał/a: | Nawet przed Świętami nie ubyło Ci jadu? | Przed świętami mi przybywa.
kozidron napisał/a: | póxniej wyłysiejesz i zamienisz się w trytona | Trytona???...
marek1234-88 - Pon 19 Gru, 2011
dobra pomijam pytanie i nic nie umiem zrobic z tym programem wiec prosze was poleccie mi jakis dobry program do obrobki zdjec oczywiscie po polsku
marek1234-88 napisał/a: | prosze was poleccie mi jakis dobry program do obrobki zdjec oczywiscie po polsku |
Adobe Photoshop CS5 PL
kufel - Pon 19 Gru, 2011
a jak nie CS5 to jest ewentualnie PS elements 10.
kufel napisał/a: | ewentualnie PS elements 10. | Miał być dobry...
kufel - Pon 19 Gru, 2011
jaad75 napisał/a: | Miał być dobry... | no to elements pasuje jak ulał. CS 5 jest oczko wyżej ,czyli bardzo dobry
btw ,jakoś spodziewałem sie takiej odpowiedzi
hijax_pl - Pon 19 Gru, 2011
Ciekawe co to znaczy "obróbka" ale ja z PS praktycznie nie korzystam odkąd mam LR
4motion - Czw 22 Gru, 2011
Ja też głownie LR. PS zbyt pogmatwany.
sigmiarz - Czw 22 Gru, 2011
jak bardzo chcesz męczyć te zdjęcia ? do masowej obróbki dobry jest Lightroom,
do montażu cyfrowego, czyli wycinanie, kolaże itd. photoshop.
Ja nie lubie lightrooma choć to dobry program, ale i tak nie obrabiam wielu zdjęć według tego samego klucza a do przeglądania używam findera, do wywoływania najlepiej pracuje mi się w photoshopowej camera raw, polecam.
|
|