|
forum.optyczne.pl
|
 |
Nasze zdjęcia - REPORTAŻ
komor - Nie 01 Sty, 2012 Temat postu: REPORTAŻ REPORTAŻ
bez street-photo
maziek - Sro 16 Maj, 2012
Sorry, trochę mi to głupio być pierwszym ale chyba gdzie indziej nie pasuje, a się nakręciłem przglądając zeszłoroczne zdjęcia i musze dać upust ... Czarna Hańcza.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
FotoTomek - Czw 17 Maj, 2012
maziek, pogoda iście fotograficzna
Gdyby na 5 było widać więcej kajaka, to byłoby super. Ale efekty świetlne fajne
degol - Nie 04 Lis, 2012
" Warszawskie Euro 2012 Po Meczu Pol-Rus - W Przestrzeni Ulicznej "
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
I po zamiatane
mozer - Pon 05 Lis, 2012
degol - 16 i 31 to są zdjęcia, na których wiem co chciałeś pokazać. Reszta niestety robi na mnie wrażenie niezbyt przemyślanych pstryków. Może się nie znam...
pioroon - Pon 05 Lis, 2012
Za to 35 wyszła technicznie bdb. jak dla mnie, szkoda tylko, że nie było więcej ludzi w prawej części kadru...
degol - Pon 05 Lis, 2012
mozer, chciałem pokazać napotkaną przeze mnie atmosferę uliczną, nastroje po meczu, pojedynczych kibiców lub małe grupy ludzi.
Nie było nazbyt żywiołowo, raczej bym powiedział "sennie", nie tego się spodziewałem
Były momenty napięcia, ale raczej wszystko się rozbijało o masę policyjną
Dla mnie liczyły się emocje okazywane przez napotkanych kibiców.
Zauważę, że zabawny nastrój powodowali kibice grający w piłkę kopaną na rondzie Dmowskiego ( przy Rotundzie )
Gra odchodziła po całym rondzie, głównym jej celem było kopanie piłki w powietrze, ale tak by nie wyszła za obręb ronda kopali wszystko co nadarzyło się po drodze, ładnie upiększone na Euro rabatki fruwały w przysłowiowy kosmos. Policjancie patrzyli i coraz większe napięcie na Twarzach mieli. Gra zakończyła się, gdy piłka wpadła w ręce Policji, ale zanim do tego doszło gra trwała kilkadziesiąt chyba min. przy całości na pewno nie byłem.
Po przejęciu piłki przez "niebieskiego" sędziego, odgwizdano koniec pojedynku, ale to nie przypadło kibicom czym wyraz dali w okrzykach chyba typu " złodzieje"
Ale ubaw był niezły.
A tak wtrącę, że jeszcze lepszy ubaw był na Nowym Świecie po meczu Italia - Niemcy, ale to może kiedy indziej ?
Tutejszyn - Pon 05 Lis, 2012
Strasznie długa seria. Odniosłem wrażenie, ze wkleiłeś wszystko, co zrobiłeś, a nie tylko te najlepsze.
komor - Pon 05 Lis, 2012
mozer napisał/a: | 16 i 31 to są zdjęcia, na których wiem co chciałeś pokazać |
E tam, właśnie 16 jest bardzo znamienne. Natomiast 13 bym wywalił. Z 36 i 37 wybrał jedno (37). 10 fajnie wyszło, drugi plan rozmyty, bohater (:)) ostry. Dopalałeś lampą?
mozer napisał/a: | Reszta niestety robi na mnie wrażenie niezbyt przemyślanych pstryków. |
To reportaż, na przemyślenia czasu nie ma. Oczywiście zawsze może udać się lepiej lub gorzej, strzał życia lub strzał pięścią w twarz i utrata sprzętu.
degol napisał/a: | jeszcze lepszy ubaw był na Nowym Świecie po meczu Italia - Niemcy, ale to może kiedy indziej ? |
Dawaj!
radaris - Pon 05 Lis, 2012
mi się podoba 40 - kibol na tle zomolandii
komor - Pon 05 Lis, 2012
radaris, jednym zdaniem obraziłeś zarówno kibica (na kibola on mi nie wygląda) jak i mundurowych.
Usjwo - Pon 05 Lis, 2012
16jest najlepsza, reszte bym przebral i zostawil kilka, malo "ruskich" na zdjeciach
DevEBM - Pon 05 Lis, 2012
degol, nie będę oryginalny i również napiszę, że 16 najlepsza z całej serii. Fajny moment złapałeś.
degol - Pon 05 Lis, 2012
Tutejszyn, niby login mówi jedno, ale Twoje słowa drugie - żartuję
Widać mnie nie znasz, zazwyczaj przeładowywałem Zawsze mi to zarzucano , dlatego też pod sklejką na głównej z góry przepraszałem
Na Twoją prośbę mogę wrzucić drugie tyle, albo i więcej
komor, niestety nie używam lampy na takich wypadach, z jednej strony zapewne by się przydała, z drugiej ... nie próbowałem na ulicach walczyć z lampą, niekiedy wykorzystuję obce oświetlenie, po meczu Italia - Niemcy przez krótki czas chodziłem za dwoma dziennikarzami i wykorzystywałem światło ich kamery
Ja nie jedno bym wywalił, ale z drugiej strony szkoda A na poważnie, to z czasem przychodzą przemyślenia, chciałem też podzielić się czymś co zauważyłem i zatrzymałem, nie kiedy był to przypadek, tak jak na 13-tym - tego się nie spodziewałem
komor, napisałeś " To reportaż, na przemyślenia czasu nie ma. Oczywiście zawsze może udać się lepiej lub gorzej, strzał życia lub strzał pięścią w twarz i utrata sprzętu. "
Tu sie z Tobą zgodzę w całej rozciągłości tego zdania !
Były i tu sytuacje, że dziwnie na mnie patrzono, a i miałem konkretną uwagę , że mam nie robić zdjęć i bym wyłączył aparat, uwaga ze strony zorganizowanej grupy ... uśmiechnąłem się i grzecznie posłuchałem !
Na Marszu Płonących Pochodni - Dziesiętnica w obronie "Krzyża", "Prawdy Smoleńskiej" jest jeszcze bardziej niebezpiecznie
Usjwo, Rusków było mnogo, co nieco działo się pod Marriott-em, słyszalne były okrzyki, ale za nim tam doszedłszy nic szczególnego nie zauważyłem.
Masz na 33-cim zagubionego Ruska, swoim zachowaniem, zagubieniem, staniem jak przysłowiowy kołek rozbawił nie jednego, a Panowie Policjancie grzecznie czekali by im ustąpił z drogi
Co do 16-tego, miałem lepsze ujęcie, piękna dziewczyna zaczęła pozować do obiektywu, ale niestety zdjęcie jedno ma w połowie zasłonięte przez osobę przechodzącą, a drugie za mocno poruszone
Komor dobrze pisał, to są sytuacje b. dynamiczne, tu nie czas na ustawianie , trzeba wyszukiwać i starać się to zatrzymać
na 40-ce Kibic z którym wracałem spod boiska na Rondzie Dmowskiego prawie pod Stadion Narodowy, a więc 40 pozowana i ustawiana, w tle ... to co widać.
Sorki za tyle spamu wyjaśnień !
mozer - Pon 05 Lis, 2012
komor napisał/a: |
E tam, właśnie 16 jest bardzo znamienne. |
Hm? Przecież napisałem, że właśnie 16 jest ok.
komor napisał/a: | To reportaż, na przemyślenia czasu nie ma. |
Ja rozumiem, że reportaż, ale po pierwsze selekcja, po drugie też nie zawsze reportaż wychodzi Wiem że czasem reportaż wymaga odwagi, ale cóż... jak już się zabieramy to trzeba liczyć się z krytyką
Myślę że ilość tych zdjęć tylko pogarsza odbiór.
W tych zdjęciach z piłką w ogóle nie wiadomo o co chodzi jeśli by autor nie wytłumaczył - wydaje mi się, że reportaż powinien być czytelny bez wyjaśnień.
komor - Pon 05 Lis, 2012
mozer napisał/a: | Hm? Przecież napisałem, że właśnie 16 jest ok. |
Sorry, mozer, napisałeś: „wiem”, a ja przeczytałem: „nie wiem”. Co do selekcji to oczywiście zawsze jest ona potrzebna, ale z takiej fajnej zadymy jak ta powyżej, to ja wolę raczej więcej zdjęć niż mniej. Oczywiście parę bym wywalił, co zresztą napisałem. Zdjęcia z piłką były akurat dla mnie czytelne, choć z nich usunąłbym najwięcej bo są mocno chaotyczne, ze zrozumiałych przyczyn. Może bardzo szeroki kąt by tu się sprawdził, choć musiałby być jasny…
degol - Pon 05 Lis, 2012
mozer, sprawa nie jest łatwa
mozer - Pon 05 Lis, 2012
degol, wiem, zdarzało mi się robić reportaże Dobra, już nie będę męczył tematu
degol - Pon 05 Lis, 2012
komor, już wyjaśniam co do zdjęć z piłką.
Tutaj było szerokie szkło, F/4.
Co do chaosu, to niestety piłka śmigała w różne rejony ronda, nie sposób było za nią nadążyć, a z drugiej strony podejście pod kopacz było baardzo ryzykowne !
Towarzystwo było baaardzo rozgrzane, jeden z kopaczy nawet glebę na betonie zaliczył, na pewno na kolejny dzień mocno to czuł. Lecz będąc na "boisku" wstał otrząsnął się i dalej ochoczo przebierał nóżkami
No dobra z następnej imprezy dam mniej zdjęć.
Nie żebym chciał, ale po przejrzeniu materiału w sumie niewiele ciekawego
[ Dodano: Pon 05 Lis, 2012 23:38 ]
mozer napisał/a: | degol, wiem, zdarzało mi się robić reportaże ... |
poka, poka
nawrocki - Wto 06 Lis, 2012
Podziwiam za odwagę i chęć przebywania w takim towarzystwie. No może trochę lepsze niż w "ligowej piłce" ale mimo wszystko. Ja byłem jeden raz i tyle mi wystarczy.
degol - Wto 06 Lis, 2012
nawrocki, po każdym meczu, gdy ja przemieszczałem się ul. Warszawy atmosfera była niepowtarzalna.
Polscy kibice naprawdę potrafią się radować, nawet z czyjegoś zwycięstwa !
Widziałem na własne oczy jak Polacy rozkręcali zabawę na Nowym Świecie z wielkim ukłonem dla Włochów, jednocześnie głośno żegnając Niemców, to było niesamowite
Oczywiście i tutaj doszło do kopania piłką w powietrze, latała po okolicznych dachach, oknach, ale nie zauważyłem żadnej z tego powodu szkody
Polecam takie wypady.
mozer - Nie 11 Lis, 2012
Dawaj
degol - Nie 11 Lis, 2012
mozer, dzięki za podbicie
Zapodam kilkanaście fotopstryków z pomeczowym spacerku Italia Niemcy warszawskimi ul.
Nic ciekawego, już mi kozi podpowiedział
Ale i tak zapodam
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
Coman - Nie 11 Lis, 2012
Dziś Polonia odwiedzała pomnik ku czci polskich lotników w Londynie:
64.
65.
66.
67.
68.
Nie wiem czy w dobrym miejscu umieściłem, jeśli nie to z góry przepraszam.
witkot - Sro 14 Lis, 2012
degol-- Fajna seria.
Piękne odwzorowanie tego o czym mówiłeś (atmosfera,klimat,zabawa,przyjaźń,radość)
Dobrze to pokazałeś.
KwusheR - Czw 15 Lis, 2012
Mnie również podoba się seria. Jedyne co mnie gryzie to częste przechylanie kadru. W dynamicznych ujęciach fajnie to wygląda, ale... za dużo tego moim zdaniem : )
degol - Czw 15 Lis, 2012
KwusheR, chcąc pokazać więcej w kadrze kieruję się manierą przechylania
nienietaktak - Nie 03 Lut, 2013
tu?
degol - Nie 03 Lut, 2013
Ok.
Zapodam kilkanaście fot z ostataniego dnia Euro 2012 w Warszawie.
Nie wiele się działo.
Podczas meczu finałowego Hiszpania - Italia byłem pod Fan Zonem, bo na FZ za nic by mnie nie wpuścili z optycznym towarem"
Próbowałem coś złapać ciekawego spod FZ, ale nic wybitnie ulicznego się nie działo.
Jedyne co było zabawne, to jak zaczynał kropić desz, to tłum wywalał z FZ pod DTC by się schronić pod zadaszeniem, gdy deszcz przestawał, ludzie wracali na FZ by na telebimach obserwować mecz finałowy.
Po zakończeniu meczu, tłum wyległ na ulice i w sumie pogoda pogoniła a jednocześnie rozproszyła ludzi, nie zachęcała na uliczną zabawę. Co widać, że garstka ludzi okazująca radość z wygranej drużyny hiszpańskiej okazywała to wł. pod zadaszeniem DTC
Później "grupka" ludzi ( w tym Hiszpanie ) przeniosła się na Nowy świat, ale tu skutecznie Policja nie pozwalała by powtórzył się korowód z pomeczowego zakończenia Italia - Niemcy ( wtenczas Nowy Świat był wyłączony z ruchu minimum do 3 nad ranem ! )
Ok, nie ględzę więcej
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
Tu podczas przemarszu z pod DTC na NŚ
83
Tutaj bliźniaki 9 tak mi się zdaje ) dawali nieźle do pieca, mało było zabawy, ale oni nakręcali niezły ubaw, momentami śmiałem się do łez
Jeden z nich nieźle odważny, bo na bosaka zachrzaniał po ulicach, gdzie było troszkę szkła
84
85
86
To by było na tyle ! Jak już wspominałem nic ciekawego
kololovanka - Pon 04 Lut, 2013
jest żywo i kolorowo, fajnie. rozumiem, że na reportaż z koncertu bieber'a mogę poczekać?
nienietaktak - Pon 04 Lut, 2013
kololovanka napisał/a: | rozumiem, że na reportaż z koncertu bieber'a mogę poczekać? |
Podobno są bilety za 1500 zetafonów, które umożliwiają zrobienie sobie foty z tą wielką gwiazdą Degol, kupujesz?
pioroon - Pon 04 Lut, 2013
Ale rozumiem, że on za to płaci
Nie wyobrażam sobie tego inaczej...
degol - Pon 04 Lut, 2013
załamujecie mnie
kololovanka - Sro 06 Lut, 2013
zrobimy zrzutę na bilet dla wybrańca, a potem będziemy się cieszyć z ładnych zdjęć ajdola
nienietaktak - Sro 06 Lut, 2013
ja mam trochę niewyjściową twarz, więc niech degol bierze te bilety
degol - Sro 06 Lut, 2013
nntt, schowasz się za puszką, którą wykonasz ciekawszy reportaż !
degol, nie mam tak dużej puszki
pes - Sro 06 Lut, 2013
nienietaktak, ktoś pożyczy może
Usjwo - Sro 06 Lut, 2013
pes napisał/a: | nienietaktak, ktoś pożyczy może |
twarzy sie nie pożycza
pioroon - Sro 06 Lut, 2013
nienietaktak napisał/a: | ja mam trochę niewyjściową twarz |
Nie obrażaj brata
pes - Sro 06 Lut, 2013
pioroon napisał/a: | nienietaktak napisał/a: | ja mam trochę niewyjściową twarz |
Nie obrażaj brata |
brat sam siebie obraził, więc niech teraz z tym żyje
pes - Sro 06 Lut, 2013
nienietaktak, z rodziną najlepiej na zdjęciu
na dwóch zdjęciach. osobnych.
pes - Sro 06 Lut, 2013
a może dyptyk z nich pod tytułem "bracia"?
degol - Sro 06 Lut, 2013
nienietaktak napisał/a: | degol, nie mam tak dużej puszki |
Użyj dwóch.
Jak nie masz - pożycz od brata
możecie mi pod łóżko bombę atomową podłożyć, ale na TEN koncert nie pójdę.
degol - Sro 06 Lut, 2013
nienietaktak napisał/a: | możecie mi pod łóżko bombę atomową podłożyć, ale na TEN koncert nie pójdę. |
Poprosimy ArtystĘ by do Ciebie się wybrał !
mozer - Sro 06 Lut, 2013
Prosto do łóżka
uuuuu... ktoś sie robi zazdrosny
mozer - Sro 06 Lut, 2013
nienietaktak, ejno, przestań, nie ma o co, przecież o Tobie mówiliśmy
mozer, no ja o siebie zazdrosny na razie nie jestem
degol - Pią 08 Lut, 2013
nienietaktak napisał/a: | mozer, no ja o siebie zazdrosny na razie nie jestem |
Lepiej nie, bo jeszcze się pozabijacie
Usjwo - Wto 05 Mar, 2013
Chinska herbaciarnia
87. to nie tylko herbata
88.kupić mozna wszystko
89. ale herbatę tez
90.
91. ale najwazniejsze jest próbowanie herbaty
92.
93. wszystkiej herbaty nie nalezy kupowac w jednym miejscu
94. mozna wtedy popróbowac w róznych miejscach
95. kazdy znajdzie cos dla siebie, dzieci uczą się pisać
96. starsi pija herbatę
97.malarze malują
98. a konserwatorzy odnawiaja antyki
forrest - Wto 05 Mar, 2013
Usjwo, ale ci ludzie robią to samo co my
Fajny repo, podkreślony magią FF
Gratulacje z okazji zakupu nowej zabawki
90s - Wto 05 Mar, 2013
Usjwo przyjemna seria
92 najbardziej mi się podoba, normalnie jakbym był częstowany:)
kololovanka - Czw 07 Mar, 2013
Usjwo, zazdroszczę wyprawy... a seryjka bardzo fajna, te herbatki działają mi na wyobraźnię
Usjwo - Pią 08 Mar, 2013
kololovanka napisał/a: | Usjwo, zazdroszczę wyprawy... a seryjka bardzo fajna, te herbatki działają mi na wyobraźnię |
Wyprawa to troche za mocne słowo, ta herbaciarnia jest poł godziny spacerkiem od mojego domu
Cieszę się że się podoba, miejsca w których bywamy często i w pośpiechu nie wydają nam się atrakcyjne, dopiero jak możemy popatrzec spokojnie i powoli nabierają uroku.
maziek - Nie 05 Maj, 2013
To i ja wreszcie coś wrzucę, dawno nie wrzucałem... Do podróżniczej to chyba za mała podróż, więc zdecydowałem, że tu. Tradycyjnie w wielką majówkę rozpocząłem sezon kajakowy, tym razem padło na Bug, odcinek graniczny Wołczyny - Terespol. Bug wylał i miejscami można było płynąć po polach, 100 czy więcej metrów od koryta, wśród ptactwa, bobrów i łosi. Trochę lało, trochę świeciło, parę razy zagrzmiało. Wyprawa trwała trzy dni i poniżej nieco chaotyczna (ale chronologiczna) dokumentacja.
99.
100.
101.
102.
103.
104.
105.
106.
107.
108.
109.
110.
111.
112.
113.
114.
115.
116.
117.
118.
119.
120. Cerkiewka w Jabłecznej. Pływaliśmy po rozlewiskach dookoła niej.
https://maps.google.com/maps?hl=pl&ll=51.805542,23.638059&spn=0.001677,0.00327&t=h&z=19
121.
122.
123. To widok od strony "lądu" .
124.
125.
126.
127.Bobry. To jest z 200 m od brzegu rzeki, ale stan wody pozwolił im eksplorować środek lasu. W miejscu gdzie staliśmy urzędowały w biały dzień na drugim brzegu, ale niestety nie miałem czym je uwiecznić.
128. Sosna też jest do zjedzenia przez bobra.
129.
130.
131.
132.
133.
134.
135.
136.
137.
138.
ophiuchus - Nie 05 Maj, 2013
Nikt nic nie napisał? Kurde, świetna wyprawa! Zazdroszczę:)
masza - Nie 05 Maj, 2013
Maźku, dopisuję się do listy zazdrośników. Świetnie się ogląda Twój reportaż. Woda i przestrzeń. Zdjęcia cerkwi super. I namiot na granicy też mnie ujął. I ciepłe światło między drzewami.
Czekam na wakacje, przestępując z nogi na nogę.
jaad75 - Nie 05 Maj, 2013
Nie wątpię, że wyprawa była świetna, ale niestety nazwanie tej przypadkowej zbieraniny (w większości) średnio udanych kadrów reportażem jest nieco na wyrost... Za dużo i zbyt nijakich kadrów - to przede wszystkim.
masza - Nie 05 Maj, 2013
A ja czuję w tych kadrach dzielenie czasu (i energii oraz koordynacji) między wiosłowanie i fotografowanie - dlatego reportaż mi się podoba. Jest prawdziwy, do mnie "gada". Fakt, można by go nieco okroić.
mozer - Pon 06 Maj, 2013
Usjwo, fajne masz te reportaże. Trochę późno to piszę, ale mnie wtedy nie było i mi skasowało informacje o nieprzeczytanych 1000 postów
maziek - Pon 06 Maj, 2013
Dzięki za uwagi . Istotnie prawda jest taka, że te zdjęcia nie oddają jednej trzeciej piękna tej rzeki i tu Jaad masz całkowitą rację że nie sprostałem zadaniu, ale tym bardziej ciesze się, że coś tam spod tej mej partaniny widać jednak . Fakt, że te z wody robione rozpaczliwcem jedną ręką, bo nurt był bardzo silny.
degol - Wto 07 Maj, 2013
maziek, fajna ta Cerkiew, budowniczy przewidzieli rozlewiska
Pewnie materiał nie pokazuje tego co tak naprawdę można było wynieść ze spływu
Ja sie szykowałem na krótki, bo parogodzinny spływ Wkrą ( jak co roku ) w majowe, ale niestety uwalono mnie w pracy Choć walczyłem o wolne, to nie dostałem
[ Dodano: Wto 07 Maj, 2013 23:15 ]
ophiuchus napisał/a: | Nikt nic nie napisał? Kurde, świetna wyprawa! Zazdroszczę:) |
He he he, zobacz materiał który dałem z wypadu po Modlinie, sporo się na męczyłem, ale to co pokazałem jakby w ogóle nie zostało zauważone, a rozwalił mnie na maxa muzyk
Odnoszę się do wątku " Fotografia Architektury "Zapomnianej - Umierającej"
moronica - Nie 07 Lip, 2013
tegoroczna edycja Paddle Something Unusual
139 juz od rana startujacy prezentowali z duma swoje dziela, najbardziej w oczy rzucala sie kaczka gorujaca nad tlumem i pozostalymi tratwami
140 uwage panow filmujacych rozpraszalo jednak cos innego
141 inspiracje byly rozmaite, od kreskowek...
142
143
144 ...poprzez zblizajace sie narodziny dziecka ksieznej Katarzyny...
145
146 ...az po sport
147
148 byli tez tacy, ktorzy chcieli w ten sposob promowac swoja grupe zawodowa, stowarzyszenie lub biznes
149
150
151
152
153
154 jak rowniez ci, dla ktorych jedyna motywacja do startu byla dobra zabawa
155
156
157 morze bylo nad wyraz spokojne i obylo sie bez nieprzyjemnych incydentow...
158 ...aczkolwiek niektorzy wymagali asysty strazy przybrzeznej
Fotograf1234 - Pią 12 Lip, 2013
moronica - fajny reportaż
LubieJointy - Wto 23 Lip, 2013
1st Kerry International Tattoo Convention - Killarney Ireland
169.
170.
171.
172.
173.
173.
174.
175.
176.
177.
178.
matys - Wto 27 Maj, 2014
Fotki z tej samej miejscówki co wcześniej. Miejsce faktycznie nie sprzyja dobrym fotkom i oświetlenie również ale cóż próbowałem coś tam złapać. Temat raczej w formie małego "reportażu" bo fotki(zdaję sobie sprawę) nie powalają. Dobra nie tłumacze się już więcej Miłego oglądania
179. Zacznijmy może od takiej niewinnej Vespy z fajną skórką.
Vespa by Matys_ldn, on Flickr
180. Toyota Celica na której za cholerę nie mogłem ustawić odpowiedniego koloru lakieru.
TOYOTA CELICA GT by Matys_ldn, on Flickr
181. To tak od zaplecza nieco, gdyby jakieś auto padło po drodze
Recovery car by Matys_ldn, on Flickr
182. Nie może zabraknąć również odpowiedniej obsługi.
Pure rally girls by Matys_ldn, on Flickr
183. Groźny "maserak" gotowy już do startu
MASERATI GRAN TURISMO by Matys_ldn, on Flickr
184. ale czy da radę temu GTR... ??
Nissan GTR by Matys_ldn, on Flickr
185. ...obok stojący brat bliźniak też wydawał się być groźny...
GTR dyno test by Matys_ldn, on Flickr
186. ...no i niepozorne dwa maleństwa
Lamborghini and Ferrari by Matys_ldn, on Flickr
187. naprawdę taki zły chłopiec ??
Lamborghini - Bad Boy by Matys_ldn, on Flickr
188. a może zła dziewczynka ??
Bad boy and bad girll by Matys_ldn, on Flickr
189. gratka dla kogoś, kto lubi rajdy w "slow motion" Fiesta 1.0
FORD FIESTA 1.0 by Matys_ldn, on Flickr
190. ... i dla tych co lubą rajdy w bardziej klasycznym stylu
Harley Davidson by Matys_ldn, on Flickr
191. ..klasyki ciąg dalszy
FERRARI F355 BERLINETTA by Matys_ldn, on Flickr
192.
FERRARI F355 BERLINETTA by Matys_ldn, on Flickr
193. Po drugiej stronie parkingu obstawa też była niezła.
Aston Martin and GTR by Matys_ldn, on Flickr
194.
FERRARI 360 by Matys_ldn, on Flickr
195. p.s: chyba za niebiesko co ??
Aston Martin by Matys_ldn, on Flickr
196. z nieco innej strony...
Aston Martin - corner by Matys_ldn, on Flickr
197.
FERRARI 458 Spider by Matys_ldn, on Flickr
198. siadłby za sterami !!
Ferrari 458 Spider - inside by Matys_ldn, on Flickr
199. ...gdzieś w blasku słońca czaił się on - czarny koń wyścigów
Ford Mustang by Matys_ldn, on Flickr
200. z odpowiednim serwisem
Ford Mustang and girls by Matys_ldn, on Flickr
201. tylko czy kierowca da radę... ??
Ford Mustang - Driver by Matys_ldn, on Flickr
202. Który z nich...
Ace cafe - Pure rally cars by Matys_ldn, on Flickr
203. ...wyjdzie na prowadzenie, a który ....
Ferrari - front by Matys_ldn, on Flickr
204. ..pozostanie w tyle ?
CLA - AMG by Matys_ldn, on Flickr
205.
GTR by Matys_ldn, on Flickr
206.
GTR - front by Matys_ldn, on Flickr
207. a może to ufo wygra ??
Ufo Baby - M3 by Matys_ldn, on Flickr
Jest tego sporo ale nie mogłem się powstrzymać pozdro !!
Wojmistrz - Sro 28 Maj, 2014
Aż mi się za ACE Cafe London zatęskniło
T.B. - Nie 06 Lip, 2014
Tor Poznań Track Day
208. - 212.
[ Dodano: Nie 06 Lip, 2014 13:46 ]
213. - 217.
Usjwo - Wto 08 Lis, 2016
Odswieze watek, troche nietypowym reportazem. Od zdjecia 2 okazalo sie ze jest czas na zrobienie paru zdjec, bo I tak plan wzial w leb
213.
1. "Piec minut, od startu piec minut..."
214.
2. "Tak bardzo sie staralem... a tu jednak poszlo zle"
215.
3. "Niebianski orszak niech ma dusze przyjmie..."
216.
4. "Run, run, run..."
217.
5. "We are the champions..."
Wojmistrz - Czw 17 Lis, 2016
Usjwo, a to też biegłeś? I to ze sprzętem?
Usjwo - Nie 20 Lis, 2016
Wojmistrz napisał/a: | Usjwo, a to też biegłeś? I to ze sprzętem? |
Bieglem, ale z Iphonem, wiec nie wiedzialem gdzie wstawic, sport, fotografia mobilna czy reportaz
|
|