|   | 
								forum.optyczne.pl
  | 
								  | 

Warsztat foto, literatura, teoria, art - Laboratoria fotograficzne online - najlepsze jakościowo .... 

5kbFlashMemory - Pią 16 Lis, 2007 Temat postu: Laboratoria fotograficzne online - najlepsze jakościowo .... Przeglądałem dzisiaj test na stronie zoom.idg.pl i najlepiej wypadły laboratoria m.in.  (jakość) 

fotograf.net.pl 

nagrodę otrzymał serwis rossmann'a - fotouslugi.pl

Do tej pory korzystałem z superfoto.pl i foteria.pl

Czy ktoś z was korzystał z usług serwisów wymienionych na początku, interesują mnie głównie odbitki 20x30 i 30x45 ...
												 nagash - Pią 28 Gru, 2007
  Witam !

tez kiedyś śledziłem ten temat w necie, bo również wywołuje głównie w formacie 20x30 cm. Znalazłem laboratorium foto w sieci sklepów SATURN tam płaciłem za format  20x30 cm tylko 2,99 zł co jest super tanio, bo wszędzie indziej musiałem niestety płacić po 7 zł za sztukę. Na necie nie udało mi sie znaleźć taniej. Media Markt też ma chyba po 2,99 zł.
												 MM - Pią 28 Gru, 2007
  Media Markt czasami ma promocję i jest taniej. Ja kiedyś robiłem 20x30 za 1,49   
												 5kbFlashMemory - Sro 02 Sty, 2008
  Robiłem fotoalbum w Rossmanie i jakość jest naprawę bardzo dobra. Myślałem, że będzie gorzej, bo program do tworzenia pokazywał przy niektórych wklejanych zdjęciach średnią jakość odbitki... Były tam nawet powklejane fotki z komórki ;P
												 mnich - Czw 17 Sty, 2008
  Ja polecam N*1 fotocentrum  we Wrocławiu na ul Odrzańskiej.

http://www.fotocentrum-1.com.pl/

nie jest tanio ale jest  jakość.

| 

|