forum.optyczne.pl

Wolne tematy - jak myslicie- zegar rezysera?

High_heels - Wto 03 Kwi, 2012
Temat postu: jak myslicie- zegar rezysera?
Pisze do Was z pytaniem i z prośbą o poradę. Mój facet bardzo zainteresował się robieniem filmów oraz zdjęć. Niedługo ma urodziny, a ponieważ pokłóciliśmy się własnie o jego nową pasję, chce mu kupić coś co nietylko spowoduje, ze nie bezie już na mnie zły, ale również zrozumie, że wspieram go w nowym marzeniu. Chce mu podarować ten http://www.takapaka.pl/Produkt/1054/zegar_rezysera zegar. Czy jako osoby, które się znają troszkę lepiej niż ja na gadżetach w tej tematyce, ucieszyłybyście się z takiego zegara??
candy - Wto 03 Kwi, 2012

Jeśli jest gadżeciażem to pewnie się ucieszy :)
Dość oryginalny prezent i powiązany tematycznie z Jego hobby.
Ja osobiście wolę rzeczy bardziej praktyczne,ale to moja własna opinia

Aszex - Wto 03 Kwi, 2012

Tak jak candy, czyli coś bardziej praktycznego do aparatu. Dodatkowym bonusem może być zaproszenie na sesje z Tobą jako modelką... :)
Tutejszyn - Wto 03 Kwi, 2012

Aszex napisał/a:
Dodatkowym bonusem może być zaproszenie na sesje z Tobą jako modelką... :)
No to byś się zdziwił :)
Aszex - Wto 03 Kwi, 2012

Dlaczego miałbym się zdziwić? :)
Tutejszyn - Wto 03 Kwi, 2012

Przecież to sciema. To nie jest kobieta...
Aszex - Wto 03 Kwi, 2012

Po czym to wnioskujesz? :) Wrzuć w googla jej adres mailowy...
sigmiarz - Wto 03 Kwi, 2012

nawet jeśli to ściema

kup mu prawdziwy klaps, dalej jest fajnie i filmowo ale może będzie kiedyś praktycznie

maziek - Sro 04 Kwi, 2012

High_heels napisał/a:
Czy jako osoby, które się znają troszkę lepiej niż ja na gadżetach w tej tematyce, ucieszyłybyście się z takiego zegara??
Ja bym się bardzo ucieszył, szczególnie z napięcia zasilania... Eee - a to nie jest kryptorekalma tych gadżecików?
High_heels - Sro 04 Kwi, 2012

jestem kobietą, masz przekonaj się to mój fb :P https://www.facebook.com/Anguis :P
No ten zegarek jes tspoko, podjechałam rano kupić i jestem w nim zaochana. Okey wydalam więcej niż planowałam bo kupiłam sobie parę rzeczy -.-

Aszex - Sro 04 Kwi, 2012

High_heels napisał/a:
Okey wydalam więcej niż planowałam bo kupiłam sobie parę rzeczy -.-

100% kobieta... :mrgreen: :twisted:

candy - Sro 04 Kwi, 2012

amen
sigmiarz - Sro 04 Kwi, 2012

High_heels, prawdziwa i takapaka.pl również, i wyraźnie ma z nią sporo wspólnego :lol: