|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - jak myslicie- zegar rezysera?
High_heels - Wto 03 Kwi, 2012 Temat postu: jak myslicie- zegar rezysera? Pisze do Was z pytaniem i z prośbą o poradę. Mój facet bardzo zainteresował się robieniem filmów oraz zdjęć. Niedługo ma urodziny, a ponieważ pokłóciliśmy się własnie o jego nową pasję, chce mu kupić coś co nietylko spowoduje, ze nie bezie już na mnie zły, ale również zrozumie, że wspieram go w nowym marzeniu. Chce mu podarować ten http://www.takapaka.pl/Produkt/1054/zegar_rezysera zegar. Czy jako osoby, które się znają troszkę lepiej niż ja na gadżetach w tej tematyce, ucieszyłybyście się z takiego zegara??
candy - Wto 03 Kwi, 2012
Jeśli jest gadżeciażem to pewnie się ucieszy
Dość oryginalny prezent i powiązany tematycznie z Jego hobby.
Ja osobiście wolę rzeczy bardziej praktyczne,ale to moja własna opinia
Aszex - Wto 03 Kwi, 2012
Tak jak candy, czyli coś bardziej praktycznego do aparatu. Dodatkowym bonusem może być zaproszenie na sesje z Tobą jako modelką...
Tutejszyn - Wto 03 Kwi, 2012
Aszex napisał/a: | Dodatkowym bonusem może być zaproszenie na sesje z Tobą jako modelką... | No to byś się zdziwił
Aszex - Wto 03 Kwi, 2012
Dlaczego miałbym się zdziwić?
Tutejszyn - Wto 03 Kwi, 2012
Przecież to sciema. To nie jest kobieta...
Aszex - Wto 03 Kwi, 2012
Po czym to wnioskujesz? Wrzuć w googla jej adres mailowy...
sigmiarz - Wto 03 Kwi, 2012
nawet jeśli to ściema
kup mu prawdziwy klaps, dalej jest fajnie i filmowo ale może będzie kiedyś praktycznie
maziek - Sro 04 Kwi, 2012
High_heels napisał/a: | Czy jako osoby, które się znają troszkę lepiej niż ja na gadżetach w tej tematyce, ucieszyłybyście się z takiego zegara?? | Ja bym się bardzo ucieszył, szczególnie z napięcia zasilania... Eee - a to nie jest kryptorekalma tych gadżecików?
High_heels - Sro 04 Kwi, 2012
jestem kobietą, masz przekonaj się to mój fb https://www.facebook.com/Anguis
No ten zegarek jes tspoko, podjechałam rano kupić i jestem w nim zaochana. Okey wydalam więcej niż planowałam bo kupiłam sobie parę rzeczy -.-
Aszex - Sro 04 Kwi, 2012
High_heels napisał/a: | Okey wydalam więcej niż planowałam bo kupiłam sobie parę rzeczy -.- |
100% kobieta...
candy - Sro 04 Kwi, 2012
amen
sigmiarz - Sro 04 Kwi, 2012
High_heels, prawdziwa i takapaka.pl również, i wyraźnie ma z nią sporo wspólnego
|
|