|
forum.optyczne.pl
|
 |
Edycja zdjęć cyfrowych i oprogramowanie - RAWy nie wchodzą do photoshopa.
Ghaal - Nie 22 Kwi, 2012 Temat postu: RAWy nie wchodzą do photoshopa. Witam Od jakiegoś czasu nęka mnie problem, mianowicie zdjęcia zrobione w rawach nie wchodzą mi do photoshopa. Wyskakuje komunikat: nie można wykonać polecenia, ponieważ wystąpił błąd programu. Szperałem w ustawieniach photoshopa, ale nic to nie dało. Dodam że próbowałem też wrzucić zdjęcia do innej wersji photoshopa, też nie wchodziły. Ma ktoś pomysł co to może być? Z góry dzięki za pomoc.
ps; mam nikona d5000, jeżeli ta informacja będzie potrzebna.
Aszex - Nie 22 Kwi, 2012
Cytat: | RAWy nie wchodzą do photoshopa |
A mają nóżki?
hijax_pl - Nie 22 Kwi, 2012
Ghaal, a jakiego masz tego fotoszopa? I jaką wersję ACR zaisntalowaną?
kufel - Nie 22 Kwi, 2012
Ghaal, jak już nakreślił problem hijax_pl, zapewne masz za starą wersję wtyczki ACR . zaktualizują ja po prostu do najnowszej , obsługiwanej przez Twoją wersje PSa .
jaad75 - Nie 22 Kwi, 2012
Ghaal napisał/a: | Wyskakuje komunikat: nie można wykonać polecenia, ponieważ wystąpił błąd programu. | Taki komunikat raczej nie pojawia się w przypadku nieodpowiedniej wersji ACR-a... Przynajmniej u mnie...
kufel - Nie 22 Kwi, 2012
u mnie chyba był właśnie taki komunikat przy starej wersji acr. chyba, już dobrze nie pamiętam. ja zacząłbym od upewnienia sie czy mam aktualna wersje wtyczki. jak nie szukałbym dalej. a natknąłem sie na takie cos;
http://photoshop-porady.b...a-poniewaz.html
[ Dodano: Nie 22 Kwi, 2012 13:12 ]
jeśli wtyczka jest aktualna to może reinstalacja PS'a pomoże .
Ghaal - Wto 24 Kwi, 2012
dzięki chłopaki, sytuacja już opanowana, rzeczywiście chodziło o wtyczkę acr
|
|