|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - I nie będzie lekko ;) ...
maziek - Nie 29 Kwi, 2012 Temat postu: I nie będzie lekko ;) ... http://moto.pl/MotoPL/1,8...fotoradar_.html
ophiuchus - Nie 29 Kwi, 2012
Haha, właśnie właśnie... A ja zapinam zawsze Ale ja nie wiem czy skóra nie warta wyprawki, bo ile za brak zapięcia można wlepić? Bo jakie inne przewinienia można tym dokumentować? A taki jeden zestaw plus statyw z głowicą i laptop, to już ładna sumka się uzbiera. Chyba, że zaczną nagrywać filmy FullHD ze zmiany pasa bez wcześniejszego sygnalizowania
komor - Nie 29 Kwi, 2012
Spokojnie, już chłopaki znajdą odpowiednie zastosowanie, żeby budżet „wykonać” i kolejną dziesięcinę od obywatela wyciągnąć.
maziek - Nie 29 Kwi, 2012
Proszę pani, jest pani krzywo umalowana. A temu misiu oczko wypadło!
4motion - Nie 29 Kwi, 2012
Używanie komórki podczas jazdy, palenie papierosów i pewnie jeszcze kilka.
Tutejszyn - Nie 29 Kwi, 2012
Lepiej już okraść jakąś firmę. Przynajmniej mniejsze kary za to są.
ophiuchus - Nie 29 Kwi, 2012
Na filmie widać, że korzystają z EOSUtility ciekawe ile takiej pracy na LV te korpusy wytrzymają. Kolejna sprawa, na jakiej podstawie taki zatrzymany ma wierzyć w fotkę z cyfraka? Może mu pas występlowali po drodze? Dobrze, że chociaż porządny sprzęt wybrali , a nie jakiegoś... Nikona
pitras - Pon 30 Kwi, 2012
Jak mnie oko nie myli to chyba 60D
Fichte - Pon 30 Kwi, 2012
Trochę nudna robota, siedzieć cały dzień i patrzeć czy wszyscy pasy grzecznie zapięli. Nie wróżę im wielkich sukcesów. Myślę że to raczej zabieg wizerunkowy z cyklu: państwo dba, państwo czuwa.
4motion - Pon 30 Kwi, 2012
Napewno 60D bo widziałem reportaż na TVN Turbo i z bliska pokazywali sprzęt.
[ Dodano: Pon 30 Kwi, 2012 15:55 ]
Fichte napisał/a: | Trochę nudna robota, siedzieć cały dzień i patrzeć czy wszyscy pasy grzecznie zapięli. Nie wróżę im wielkich sukcesów. Myślę że to raczej zabieg wizerunkowy z cyklu: państwo dba, państwo czuwa. |
A siedząc w radiowozie z suszarką to fascynujące zajęcie?
|
|