|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lampy błyskowe i oświetlenie - PocketWizard Plus II + Metz 58 AF-2
rafal.adamczyk - Nie 06 Maj, 2012 Temat postu: PocketWizard Plus II + Metz 58 AF-2 Witam kolegów, witam koleżanki !
Mam pewien problem. Wczoraj dotarły do mnie dwie sztuki PW II. Zakupiłem nówki po okazyjnej cenie i po otworzeniu pudełka ogarnęła mnie rozpacz. Nie podłączę lamp, nie podłącze Metza Wdziałem buciki i odwiedziłem dwa sklepy foto - Jessop, Jacobs i nic. Nie dysponują. Trochę pokombinowałem i Bowensy udało mi się podłączyć (na stereo jackach, ale ważne, że działa). Na jutro potrzebny jest jednak Metz. I muszę go mieć na radiu. Siedzę teraz i obmyślam plan dostosowania stopki z kabla Interfit. Jakby to miało wyglądać... Planuję obciąć kabel dołączony do PocketWizard, bo do niczego mi nie potrzebny, a innego 3.5 jacka zwyczajnie nie mam w domu. Później pozostanie tylko dolutowanie go do stopki. Czy któryś z kolegów mógłby mi podpowiedzieć czy całość ma szansę zadziałać ? Czy podłączenie kabli będzie miało znaczenie ( biegunowość ). Jeśli tak, proszę o udostępnienie jakiegoś mini schematu.
jaad75 - Nie 06 Maj, 2012
Ale że co - brak stopek z wejściem PC?
|
|