|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Sky Tower inaczej
luke130 - Wto 08 Maj, 2012 Temat postu: Sky Tower inaczej http://wroclaw.gazeta.pl/...a_po_kawie.html
FotoTomek - Wto 08 Maj, 2012
W sumie otworek można zrobić nawet z pudełka od zapałek. Natomiast, czy to jest takie "niesamowite", jak piszą w tytule artykułu, to nie wiem
hijax_pl - Wto 08 Maj, 2012
FotoTomek napisał/a: | Natomiast, czy to jest takie "niesamowite", jak piszą w tytule artykułu, to nie wiem | No, że przez tydzień nikt nie sprzątnął/podpieprzył? Znieczulica społeczna...
komor - Wto 08 Maj, 2012
hijax_pl, tam jest taka niezagospodarowana (jeszcze) łąka przed tym budynkiem, więc w sumie nic dziwnego, że nie zajumali.
FotoTomek, lepiej pochwal się swoją serią dotyczącą skaj-tałera.
FotoTomek - Wto 08 Maj, 2012
komor napisał/a: | hijax_pl, tam jest taka niezagospodarowana (jeszcze) łąka przed tym budynkiem, więc w sumie nic dziwnego, że nie zajumali. |
Biorąc pod uwagę ilość zbieraczy wszelkiego dobra (zwłaszcza metalowego), która przewija się przez tę łąkę, to jednak można się dziwić
komor napisał/a: | FotoTomek, lepiej pochwal się swoją serią dotyczącą skaj-tałera. |
Pochwalę się, jak nastąpi jakiś koniec prac budowlanych. Na razie przetestowałem trochę softu do robienia filmów z pojedynczych klatek.
komor - Pią 16 Sty, 2015
Pingwin. Tomek zakończył pracę nad filmem.
FotoTomek - Pią 16 Sty, 2015
Odkopuję strasznie stary temat, bo w końcu sobie przypomniałem, że czas skończyć tę superprodukcję
No to zapraszam na film.
|
|