|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - jak gdzie pomozcie
pietro69 - Sob 09 Cze, 2012 Temat postu: jak gdzie pomozcie nie chcialem nigdzie zasmiecac a chce sie dowiedziec jakim cudem bo to chyba tylko cudem
mozna wrzucic zdjecie do galeri?
czy to tylko dla wybranych?
moze mi ktos podeslac jakis link albo wytlumaczyc
dzieki
mozer - Sob 09 Cze, 2012
pietro69, trzeba uzbierać 500 postów albo poprosić admiina.
pietro69 - Sob 09 Cze, 2012
dzieki sliczne
to sie biore za pisanie
a powaznie to myslalem ze inaczej to wyglada
milego weekendu
Sunders - Sob 09 Cze, 2012
pietro69, skontaktuj się na PW z komorem - jest obecny na forum
Może coś wyprosisz
komor - Sob 09 Cze, 2012
Nie z Komorem tylko do Goltara proszę on jest adminem, ja tylko skromnym modem i nie mam możliwości włączania galerii. Ale kolejność jest taka, że najpierw należy zaprezentować się w wątkach zdjęciowych w dziale Nasze zdjęcia, własna galeria to jest etap numer dwa (albo i trzy…). Tak więc zapraszamy do działu Nasze zdjęcia.
goltar - Sob 09 Cze, 2012
komor napisał/a: | Nie z Komorem tylko do Goltara proszę on jest adminem, ja tylko skromnym modem i nie mam możliwości włączania galerii. Ale kolejność jest taka, że najpierw należy zaprezentować się w wątkach zdjęciowych w dziale Nasze zdjęcia, własna galeria to jest etap numer dwa (albo i trzy…). Tak więc zapraszamy do działu Nasze zdjęcia. | Mogę tylko potwierdzić...
mozer - Sob 09 Cze, 2012
To dlaczego w galerii są osoby, które mają < 10 postów, nie wspominając już o takich czesiach?
komor - Nie 10 Cze, 2012
mozer, wszystkie zwierzęta są równe…
Warna chcesz?
dcs - Nie 10 Cze, 2012
..Ale świnie są równiejsze..
mozer - Nie 10 Cze, 2012
Skandal normalnie i spisek ;P
MNISZKA - Nie 10 Cze, 2012
Spisek i granda
mozer - Nie 10 Cze, 2012
Ja nie używam tutejszych galerii, więc mi to w zasadzie zwisa i powiewa, ale nie rozumiem tej filozofii.
goltar - Nie 10 Cze, 2012
Ja nie dawałem dostępu do galerii nikomu poniżej 100 postów, tym osobom dostęp do galerii musiał dać RobertO, widocznie ocenił że warto.
|
|