forum.optyczne.pl

Wolne tematy - jak gdzie pomozcie

pietro69 - Sob 09 Cze, 2012
Temat postu: jak gdzie pomozcie
nie chcialem nigdzie zasmiecac a chce sie dowiedziec jakim cudem bo to chyba tylko cudem
mozna wrzucic zdjecie do galeri?
czy to tylko dla wybranych?
moze mi ktos podeslac jakis link albo wytlumaczyc
dzieki

mozer - Sob 09 Cze, 2012

pietro69, trzeba uzbierać 500 postów albo poprosić admiina.
pietro69 - Sob 09 Cze, 2012

dzieki sliczne
to sie biore za pisanie :)
a powaznie to myslalem ze inaczej to wyglada
milego weekendu

Sunders - Sob 09 Cze, 2012

pietro69, skontaktuj się na PW z komorem - jest obecny na forum :idea:
Może coś wyprosisz :smile:

komor - Sob 09 Cze, 2012

Nie z Komorem tylko do Goltara proszę :) on jest adminem, ja tylko skromnym modem i nie mam możliwości włączania galerii. Ale kolejność jest taka, że najpierw należy zaprezentować się w wątkach zdjęciowych w dziale Nasze zdjęcia, własna galeria to jest etap numer dwa (albo i trzy…). Tak więc zapraszamy do działu Nasze zdjęcia.
goltar - Sob 09 Cze, 2012

komor napisał/a:
Nie z Komorem tylko do Goltara proszę :) on jest adminem, ja tylko skromnym modem i nie mam możliwości włączania galerii. Ale kolejność jest taka, że najpierw należy zaprezentować się w wątkach zdjęciowych w dziale Nasze zdjęcia, własna galeria to jest etap numer dwa (albo i trzy…). Tak więc zapraszamy do działu Nasze zdjęcia.
Mogę tylko potwierdzić...
mozer - Sob 09 Cze, 2012

To dlaczego w galerii są osoby, które mają < 10 postów, nie wspominając już o takich czesiach? ;)
komor - Nie 10 Cze, 2012

mozer, wszystkie zwierzęta są równe… :)
Warna chcesz?
:P ;)

dcs - Nie 10 Cze, 2012

..Ale świnie są równiejsze.. :lol:
mozer - Nie 10 Cze, 2012

Skandal normalnie i spisek ;P
MNISZKA - Nie 10 Cze, 2012

Spisek i granda :mrgreen: :mrgreen:
mozer - Nie 10 Cze, 2012

Ja nie używam tutejszych galerii, więc mi to w zasadzie zwisa i powiewa, ale nie rozumiem tej filozofii.
goltar - Nie 10 Cze, 2012

Ja nie dawałem dostępu do galerii nikomu poniżej 100 postów, tym osobom dostęp do galerii musiał dać RobertO, widocznie ocenił że warto.