|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Darmowa reklama Nikona
Arek - Pią 10 Sie, 2012 Temat postu: Darmowa reklama Nikona Widzieliście wczoraj na IO jaką darmową reklamę załapał Nikon? Bolt po wygranym biegu podkradł jednemu z fotoreporterów D4 z 14-24 f/2.8 i szalał z nim robiąc zdjęcia:
http://www.sport.pl/sport...m_triumfie.html
MM - Pią 10 Sie, 2012
Jaki biegacz taki aparat...
Nasi mogą co najwyżej reklamować soniaki
Arek - Pią 10 Sie, 2012
No może Bolt chciał wyrwać jakieś A77, ale żaden się nie nawinął
MM - Pią 10 Sie, 2012
Arek napisał/a: | No może Bolt chciał wyrwać jakieś A77, ale żaden się nie nawinął |
Najlepsi fotoreporterzy na największą imprezę sportową świata złomu nie zabierają
luke130 - Pią 10 Sie, 2012
A tak z innej beczki to oglądając IO zauważyłem, że całkiem sporo Nikonów w reporterskich rękach. Nie to co drzewiej bywało...
MM - Pią 10 Sie, 2012
Jeszcze pół roku temu też bym wybrał Nikona. Teraz, przy 1 DX miałbym już problem, w sumie to obojętne by mi było...
90s - Pią 10 Sie, 2012
To już wiemy kto otrzyma w tym roku nagrodę w World Press Photo w kategorii sport:)
jaad75 - Pią 10 Sie, 2012
luke130 napisał/a: | A tak z innej beczki to oglądając IO zauważyłem, że całkiem sporo Nikonów w reporterskich rękach. Nie to co drzewiej bywało... | Już w 2008 w Pekinie było praktycznie pół na pół....
kufel - Pią 10 Sie, 2012
kiedyś podobną reklamę miał canon , gdy Samuel Eto po strzelonym golu zaczął robić zdjęcia
|
|