|
forum.optyczne.pl
|
 |
Warsztat foto, literatura, teoria, art - Fotografia w TV.
Remol71 - Pią 14 Gru, 2007 Temat postu: Fotografia w TV. Oglądam właśnie serię filmów dokumentalnych o fotografii, które lecą na kanale PLANETE - "Geniusz zaklęty w zdjęciach...". Historia fotografii, wywiady, zdjęcia, ludzie. Bardzo dobre odcinki. POLECAM !!! Sama sztuka, ZERO sprzętu.
Arek - Pią 14 Gru, 2007
Łeeee zero sprzętu...
Smola - Pią 14 Gru, 2007
Ale tak poważnie to sie zastanawiam dlaczego tylko dyskutujemy to o sprzęcie, a sama technika i tricki nie mają wzięcia.
Kurde przecież nie chodzi o to by kupować coraz lepszy sprzęt, a o zrob ienie świetnej foty przeciętnym sprzętem.
fragles - Nie 16 Gru, 2007
Poszukajcie sobie albumów NG i obejrzyjcie je.
Nie wiem gdzie - może są gdzieś w czytelni np... Ja akurat znalazłem je przez przypadek u kogoś na półce.
Gęba Wam się roześmieje - gwarantuję... Emocje przy oglądaniu tych zdjęć są niesamowite. To są Fotografie przez duże "F"...
A później na spokojnie wróćcie do nich i zobaczcie ile jest ostrych i ile nie ma ziarna i jest idealnie gładkich
Nie ma tam takich zdjęć (spełniających wszystkie te warunki). Ziarno jak cholera... obrzydlistwo... jak oni mogli takie zdjęcia robić... błeeee!!
|
|