forum.optyczne.pl

Inne akcesoria fotograficzne - Torba NIKON D5100

adaSC - Sro 15 Sie, 2012
Temat postu: Torba NIKON D5100
Witajcie,

Poszukuję porządnej torby do swojego D5100 jest z obiektywem 18-105 i w zasadzie nie wiele wiecej bede do niej wkładał, wiec nie musi być duzo wieksza niż potrzeba, po prostu musi sie spokojnie zmieścić Aparat z zamontowanym obiektywem..

Fajnie jak znajdzie sie ktoś z podobnym, albo takim samym sprzedem zadowolony z własnej torby, oczekuję na wszelkie propozycje oraz opinie producentów takich toreb

Pozdrawiam ! :)

hijax_pl - Czw 16 Sie, 2012

adaSC, nie wiem czy mam od Ciebie pozwolenie na odpowiedź w tym wątku ale... Na wszelki wypadek skrócę ją do niezbędnego minimum:
Miałem Vanguarda Oregona 14z i byłem zadowolony. Uważam, że to min poziom cenowy rozpatrywanego toploada no chyba, że nie interesuje nas długie użytkowanie i zgadzamy się by zaczęła się rozpadać po np pół roku.

adaSC - Sob 18 Sie, 2012

Hej, dlaczego miałbyś nie móc.. dzieki

własnie kupiłem bardzo fajną torbę na przyszłość może być za mała, ale na tą chwile jest idealna.. Case Logic SLRC200, co więcej od razu kupiłem jąw Cerfourze gdy zobaczyłem ile kosztuje w Media kosztowała 130zł ! a w cerfourze 49zł ! nawet widze ze na necie są droższe..

Jestem z niej bardzo zadowolony jest dobrze wykonana, gruba warstwa piankowa twardy spód.. polecam i idealnie miesci sie w niej D5100 z 18-105

Pozdrawiam Adam ! :)