|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - sklep domomarket.pl
TOUAREG - Wto 21 Sie, 2012 Temat postu: sklep domomarket.pl Witam,
proszę o opinie na temat sklepu domomarket.pl, czy ktoś ma jakiekolwiek doświadczenie z w.w. firmą ?
Ceny są b. ciekawe jednak trzeba wpłacić i czekać 2-3 tygodnie. I tu zapala się lampka ostrzegawcza
Pozdrawiam.
MM - Wto 21 Sie, 2012
Skoro zapala się lampka ostrzegawcza już na tym etapie to ja polecam olać taki sklep i poszukać czegoś, gdzie jest może i drożej, ale pewniej. Sam z natury szerokim łukiem omijam najtańsze sklepy w necie, chyba że je dobrze znam i jest promocja. Cudów nie ma, legalny sklep z legalnym towarem musi swoje kosztować.
lotofag - Wto 21 Sie, 2012 Temat postu: Re: sklep domomarket.pl http://www.opineo.pl/opinie/domomarket-pl#opinie
Jak widać gdzieś od kwietnie br. opinie zaczęły się zmieniać o 180 stopni
TOUAREG - Wto 21 Sie, 2012
... i wzystko jasne, dziekuje za ostrzeżenie. Jednak sklep działa nadal i zbiera naiwnych. Na złożone zamówienie i zapytanie otrzymałem lakoniczne potwierdzenie ceny i dostepności w podanym terminie (14-21 dni)
Pozory prawidłowego działania firmy są zachowane.
[ Dodano: Wto 21 Sie, 2012 15:32 ]
.. i wzystko jasne, dziekuje za ostrzeżenie. Jednak sklep działa nadal i zbiera naiwnych. Na złożone zamówienie i zapytanie otrzymałem lakoniczne potwierdzenie ceny i dostepności w podanym terminie (14-21 dni)
Pozory prawidłowego działania firmy są zachowane.
krch - Pon 03 Wrz, 2012
A czy sklep mateneum.pl to to samo co domomarket, bo gdzieś spotkałem się z taką informacją? Ceny dziwnie niskie i niebezpiecznie kuszące a przy sprawdzaniu dostępności prawie wszystkich towarów przekierowuje na nokaut.pl albo na innego skąpca.
pozdrawiam
|
|