|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe lustrzanki - soft do 300d
irglab - Nie 16 Gru, 2007 Temat postu: soft do 300d Czy może mi ktoś powiedzieć coś na temat vasia soft do 300d jak to chodzi czy nie ma problemów i czy wogóle warto.
z góry
DZIĘKI
komar_kzy - Pon 17 Gru, 2007
A na srebrnej tacy czy na zlotej? Moze poduszeczka zamiast tego? A jak lokaj ma być ubrany? A paszoł ty w pieruna na google kopac a nie tu zyczliwym i spokojnym ludziom ... .... zawracac.
Wróbel EOS - Pon 17 Gru, 2007
Ludzie nauczcie sie używać opcji szukaj!! Było już wiele razy. A na twoje pytanie odpowiem. Wgrywaj tego softa. Jak Ci nie bedzie pasowało to wgrasz orginalny. Ja sie nikogo nie pytałem bo mało kto to miał(dawne czasy) i jakoś aparat jeszcze działa.
ps.
SZUKAJ!
irglab - Pon 17 Gru, 2007
komar_kzy napisał/a: | A na srebrnej tacy czy na zlotej? Moze poduszeczka zamiast tego? A jak lokaj ma być ubrany? A paszoł ty w pieruna na google kopac a nie tu zyczliwym i spokojnym ludziom ... .... zawracac. |
PO co te nerwy. Odpowiedziałeś mi wcześniej na posta za co ci dziękuję.
Nie chcesz to nie odpowiadaj. Ja ci nie każę dawać wskazówek tylko pytam co o tym sądzą bardziej doświadczeni ode mnie. A stronę znalazłbym sobie sam.
POZDRWAIAM WSZYSTKICH ŻYCZLIWYCH I SPOKOJNYCH
irglab - Pon 17 Gru, 2007
WRÓBEL DZIĘKI O TO MI CHODZIŁO
komor - Pon 17 Gru, 2007
irglab, to jeszcze tylko przestań nadużywać dużych liter i już będzie zupełnie coolowo
komar_kzy - Pon 17 Gru, 2007
Nerwy? Nie, nie mi siw wydaje, ze jestem jednym z bardziej wyluzowanych ludzi tutaj
To byla tylko taka dowcipna podpowiedz do uzycia funkcji szukaj lub pogooglowania. Skoro mi sie udalo znalezc zrodlo softu i jego mozliwosci na googlach w kilka sekund to przyjalem ze i Tobie sie uda
irglab - Wto 18 Gru, 2007
Wybaczcie jestem nowy. KOMOR jak zwykle o poprawności pisania!!!
Pozdawiam Was i obiecuję poprawę. Wesozch
Arv - Wto 18 Gru, 2007
a undutchables (czy jak się to tam pisze) nie jest nowsze od wasi ?
|
|