forum.optyczne.pl

Sklepy i promocje - systembank.pl

kozidron - Pią 31 Sie, 2012
Temat postu: systembank.pl
Witam

Ci co są dłużej na forum, znają moje "sceptyczne" podejście do handlu w naszym cudownym kraju. Nie zdarzyło mi się jeszcze być tak pozytywnie zaskoczonym jak w kontakcie z tym sklepem, mimo iż składana przeze mnie reklamacja była po części z mojej winy (zapomniałem dodać w mailu z zamówieniem istotnej rzeczy, którą wcześniej uzgodniłem w innym mailu).

Polecam wszystkim ten sklep , strona zbudowana jest "średnio czytelnie" ale pracują tam rzetelni i pomocni ludzie, co jest rzadkością w tym kraju, szczególnie obserwując "renomowane punkty sprzedaży bezpośredniej i internetowej" włącznie z tym, który ma iso :razz: :wink:

komor - Pią 31 Sie, 2012

A kupiłem tam parę pierdółek i też złego słowa powiedzieć nie mogę. Kozi, ale musieli Ci niezwykle dobrze zrobić, że aż zdecydowałeś się laurkę im wystawić. :)
MM - Pią 31 Sie, 2012

komor napisał/a:
musieli Ci niezwykle dobrze zrobić

Jakaś miła sprzedawczyni? :oops:
Bo mam nadzieję, że nie sprzedawca... :lol:

kozidron - Sob 01 Wrz, 2012

komor napisał/a:
A kupiłem tam parę pierdółek i też złego słowa powiedzieć nie mogę. Kozi, ale musieli Ci niezwykle dobrze zrobić, że aż zdecydowałeś się laurkę im wystawić. :)

jestem pewien, że traktują tak wszystkich klientów.

MM napisał/a:
Bo mam nadzieję, że nie sprzedawca... :lol:

hehe :mrgreen:

ashley - Sob 01 Wrz, 2012

I ja sie przylacze do pochwal. Wyjatkowo cierpliwi tez sa. Zaczynajac kompletowanie klamotow po zakupie puszki jako zielony "luszczankowiec" molestowalem ich troche, nie wkurzyli sie nawet kiedy dosc dlugo dogadywalismy sie nt. roznych pierscionkow. Faktycznie sensowny sklep.

Ale nikt nie mowil ze dobrze robia :???: Ech moze nastepnym razem :wink:

multics - Sob 01 Wrz, 2012

Ja też miałem okazję zakupić kilka drobiazgów w tym sklepie. Mam takie same odczucia co do pracowników tego sklepu jak Wy :) Oby więcej takich.