forum.optyczne.pl

Cyfrowe lustrzanki - lumix l10

Ostegolectric - Wto 01 Sty, 2008
Temat postu: lumix l10
przepraszam bardzo, kiedy pojawi sie tedt tego sprzetu?? chcialbym zobaczyc jak spisuje sie w waszym "morderczym" sprawdzianie drugie lustro panasonica :D
Ostegolectric - Wto 01 Sty, 2008

a może Wy drodzy użytkownicy forum wiecie co nieco na temat tego aparaciku?? Może ktoś z was posiada (zamierza posiadać?) te maszynke:)
eska - Wto 01 Sty, 2008

jak na razie trudno jest go kupic. panasonic sie nie wyrobil na swieta i aparat pewnie dopiero teraz bedzie trafial do sklepow. ja w rekach mialem egzemplarz przedprodukcyjny i nie chce sie wypowiadac.

konrad

Ostegolectric - Sro 02 Sty, 2008

no coz kilka sklepow utrzymuje jakoby byl u nich w pelni dostepny... ale czy faktycznie tak jest...:)
Smola - Sro 02 Sty, 2008

A gdyby ktos go juz kupil to ja mam tylko jedno pytanie: Co on sobie do tego body podepnie? :lol:
jaad75 - Sro 02 Sty, 2008

Smola napisał/a:
A gdyby ktos go juz kupil to ja mam tylko jedno pytanie: Co on sobie do tego body podepnie? :lol:

Wszystkie szkła systemu 4:3 - mało Ci?

Smola - Sro 02 Sty, 2008

jaad75 napisał/a:
Smola napisał/a:

Wszystkie szkła systemu 4:3 - mało Ci?

Sorki, Moj błąd.

Ostegolectric - Sro 02 Sty, 2008

no coż z tego co wiem to tych szkiel jest calkiem sporo:) a nawet jesli by nie bylo to mozna by sie pocieszyc jakis czas kitem a pozniej podpinac nowosci producestow;)