|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe lustrzanki - lumix l10
Ostegolectric - Wto 01 Sty, 2008 Temat postu: lumix l10 przepraszam bardzo, kiedy pojawi sie tedt tego sprzetu?? chcialbym zobaczyc jak spisuje sie w waszym "morderczym" sprawdzianie drugie lustro panasonica
Ostegolectric - Wto 01 Sty, 2008
a może Wy drodzy użytkownicy forum wiecie co nieco na temat tego aparaciku?? Może ktoś z was posiada (zamierza posiadać?) te maszynke:)
eska - Wto 01 Sty, 2008
jak na razie trudno jest go kupic. panasonic sie nie wyrobil na swieta i aparat pewnie dopiero teraz bedzie trafial do sklepow. ja w rekach mialem egzemplarz przedprodukcyjny i nie chce sie wypowiadac.
konrad
Ostegolectric - Sro 02 Sty, 2008
no coz kilka sklepow utrzymuje jakoby byl u nich w pelni dostepny... ale czy faktycznie tak jest...:)
Smola - Sro 02 Sty, 2008
A gdyby ktos go juz kupil to ja mam tylko jedno pytanie: Co on sobie do tego body podepnie?
jaad75 - Sro 02 Sty, 2008
Smola napisał/a: | A gdyby ktos go juz kupil to ja mam tylko jedno pytanie: Co on sobie do tego body podepnie? |
Wszystkie szkła systemu 4:3 - mało Ci?
Smola - Sro 02 Sty, 2008
jaad75 napisał/a: | Smola napisał/a: | A gdyby ktos go juz kupil to ja mam tylko jedno pytanie: Co on sobie do tego body podepnie? |
Wszystkie szkła systemu 4:3 - mało Ci? |
Sorki, Moj błąd.
Ostegolectric - Sro 02 Sty, 2008
no coż z tego co wiem to tych szkiel jest calkiem sporo:) a nawet jesli by nie bylo to mozna by sie pocieszyc jakis czas kitem a pozniej podpinac nowosci producestow;)
|
|