|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Windows Phone Nokia ....
Daniel*1977 - Czw 22 Lis, 2012 Temat postu: Windows Phone Nokia .... Wygląda, że się chwalę i zdaje się, że tak jest ale rzadko taka okazja.
W zasadzie miałem szukać prawnika, który wyssie z nich ostatniego centa, ale cały plan wziął w łeb, ponieważ obie firmy "niestety" okazały się uczciwe.
Euro art by Daniel*1977, on Flickr
A tu w około 10 sekundzie to samo zdjęcie
http://youtu.be/WpBTr4mxfhA
jiiiii wizja masakrycznie wielkiego odszkodowania, wizyty w zakładach pracy, kwiaty, uściski dłoni poszłyyyyyy
komor - Czw 22 Lis, 2012
Hehe… Kolejny kamyczek do ogródka, bo to nie pierwszy raz, kiedy się okazuje, że materiały promocyjne dla MS przygotowywane są na „wrażych” platformach.
moronica - Czw 22 Lis, 2012
tak czy siak gratulacje, to chyba jedyne zdjecie ktore sie tam pojawilo wiec to nie tak ze mignela miniaturka wsrod 30 innych
Daniel*1977 - Czw 22 Lis, 2012
Dziękuję!!!
Tak czy inaczej fajnie zobaczyć w takiej formie coś mojego
Arek - Czw 22 Lis, 2012
Znaczy, co? Bo nie łapię... Zapłacili?
komor - Czw 22 Lis, 2012
Przez Getty’iego zapłacili, zapłacili.
Daniel*1977 napisał/a: | Tak czy inaczej fajnie zobaczyć w takiej formie coś mojego |
W reklamie czegoś, co ma w nazwie Windows?
Żartuję, oczywiście.
Usjwo - Czw 22 Lis, 2012
no wlasnie? zaplacili dopiero po zwroceniu uwagi? czyli tacy uczciwi to nie sa?
komor - Czw 22 Lis, 2012
Nie, pewnie normalnie kupili. Rozliczenia ze stocka nie są realizowane online. Jak ktoś kupi zdjęcie przez internet, to do fotografa nie dzwoni zaraz jakaś panna Krysia, żeby go o tym poinformować. Getty rozlicza zdjęcia bodaj 3 tygodnie po zakończeniu miesiąca. Usjwo, nie pamiętasz jak bodaj kolega 90s miał problem z tym?
Daniel*1977 - Czw 22 Lis, 2012
Arek, Usjwo, Właśnie dziwnie to trochę robią w GI, bo klient może zapłacić z opóźnieniem.
Z tego co się dowiedziałem, to w listopadzie kupili dwa razy - a reklama jest robiona z wyprzedzeniem.
komor, Cytat: | W reklamie czegoś, co ma w nazwie Windows? |
Jeżeli coś działa jest mi obojętne jaką to ma nazwę, pod warunkiem, że spełnia moje oczekiwania
komor - Czw 22 Lis, 2012
Daniel*1977,
komor napisał/a: | Żartuję, oczywiście. |
Daniel*1977 napisał/a: | Z tego co się dowiedziałem, to w listopadzie kupili dwa razy - a reklama jest robiona z wyprzedzeniem. |
Duża agencja może mieć umowę taką, że biorą co chcą pełnej jakości i bez znaków wodnych, a jak klient docelowy klepnie gotową reklamę, to dopiero wtedy uruchamiane są finanse, w tym kupno materiałów źródłowych. I dopiero wtedy wpada to do Twojego koszyka pt. „Sprzedane”.
Daniel*1977 - Pią 23 Lis, 2012
Na 20 każdego miesiąca jest dreszczyk emocji co i w jakiej ilości się sprzedało
90s - Pią 23 Lis, 2012
komor napisał/a: | etty rozlicza zdjęcia bodaj 3 tygodnie po zakończeniu miesiąca. |
Albo 3 miesiące i po zwróceniu uwagi odnotowuje sprzedaż.
Gratulacje Daniel*1977, teraz musisz sobie kupić Lumie 920:)
Daniel*1977 - Pią 23 Lis, 2012
90s, Nie kupić a dostać chyba, że kupili za tyle, że będzie mnie od razu stać
90s - Pią 23 Lis, 2012
I tak trzeba się cieszyć że zdjęcie nie poszło do takiej reklamy:)
http://www.pudelek.pl/art...dziemy_do_sadu/
nienietaktak - Sob 24 Lis, 2012
90s, w głowie się nie rozjaśniło, to coś zdziałać trzeba
muzyk - Sob 24 Lis, 2012
90s - Sob 24 Lis, 2012
to teraz zobacz to
http://www.pudelek.pl/art..._pozywa_siwiec/
Daniel*1977 - Sob 24 Lis, 2012
No na Getty nie ma wyboru gdzie to idzie, natomiast w Alamy można zastrzec pod warunkiem, że zdjęcie nie jest na licencji RF.
Mam tylko nadzieję, że zdjęcia kupili w największym rozmiarze
|
|