forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Głośniki Lenovo

Glendzion - Sro 12 Gru, 2012
Temat postu: Głośniki Lenovo
Chciałem zapytać jak grają te głośniki co tu dodają do laptopa bo chciałem kupić takie same ale bez laptopa? nie ma burczenia ani brzeczenia? i ile kosztuja ma może ktoś takie?
edmun - Sro 09 Sty, 2013

Jest moc:
"Łączna moc muzyczna 1 W"

Odpuść sobie, może będą grały tak samo jak w laptopie

B o g d a n - Czw 10 Sty, 2013

Cześć edmun, widzę, że Ty też często na forum? :wink:

PS.
Jest sens w ogóle się pytać o takie drobne "gratisy". Kupić, a jak nie spełnią oczekiwań to kupić coś co gra i tyle.

barbarikus - Pon 18 Lut, 2013

Ale delikwent chce kupic takie osobno a nie z laptopem. Chociaz fakt, 1W to jest słabizna.
Glendzion - Wto 19 Lut, 2013

Czyli beznadzieja i nie kupować? tych Lenovo?
muzyk - Wto 19 Lut, 2013

Takie do nasłuchu co tam w kompie brzęczy.
Do skype, jakiegoś jutuba, gry pewnie oblecą.

olgia - Sro 20 Lut, 2013

Ja mam wraz z komputerem. Były jako gratis, więc czasem używam. Ale generalnie nie polecam do osobnego zakupu. Lepiej dołożyć trochę pieniędzy i być zadowolonym :)
maziek - Sro 20 Lut, 2013

Rozwaliliście mnie. Wprawdzie czytałem o dylatacji czasu, ale nie sądziłem, że osobiście doświadczę ;) ...
pioroon - Sro 20 Lut, 2013

muzyk, do kompa zamiast zestawu 'audiofilskiego' to raczej dobre słuchawki stykną nie? ;)
muzyk - Sob 23 Lut, 2013

pioroon napisał/a:
do kompa zamiast zestawu 'audiofilskiego' to raczej dobre słuchawki stykną nie? ;)

Absolutnie nie.
Dźwięk z słuchawek jest szkodliwy dla zdrowia.
Owszem. od czasu do czasu nie ma jakiegoś dramatu, ale notorycznie...

paranoja.

nienietaktak - Sob 23 Lut, 2013

muzyk napisał/a:

a "życie to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową" ;)

pioroon - Sob 23 Lut, 2013

muzyk,
chyba trochę przesada. Ja słucham kilka godzin dziennie, ale mam słuchawki z noise cancel, więc nie muszę słuchać głośno. Powiedziałbym wręcz, że cichutko.
Tak czy siak nasz słuch się pogarsza od pierwszego dnia życia.

Z drugiej strony jak słyszę nuty w stylu "umcu umcu" z odległości 10m od delikwenta, to żal...

Crystof - Sob 23 Lut, 2013

muzyk napisał/a:

Z tego co mi wiadomo, szkodliwy jest z słuchawek dokanałowych. Zamknięte muszle nie mają negatywnego wpływu na naszą kondycję zdrowotną.

barbarikus - Pon 25 Lut, 2013

Zycie jest szkodliwe. Jeżeli siedzimy w cichym pomieszczeniu w słuchawkach to nie musimy przeciez tego dzwieku rozkręcać do niewiadomo jakiego poziomu.