|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Giełdy fotograficzne w Warszawie, Krakowie, Częstochowie.
klasarobotnicza - Pią 28 Gru, 2012 Temat postu: Giełdy fotograficzne w Warszawie, Krakowie, Częstochowie. Czy jest coś takiego? aby pójśc i zobaczyć wiele sprzedających sprzęt foto? chcę kilka rzeczy kupić - mam dosyć kupowania w internecie bo sami złodzieje i oszuści tu się czają a policja nie działa w Polsce (prędzej oszustowi pomogą).
http://forum.stock-photo.pl/viewtopic.php?t=1297
Giełda w stodole działa? gdzie jeszcze?
Chcę kupić kilka rzeczy.
kozidron - Nie 30 Gru, 2012
musisz użyć wiekszej czcionki.
klasarobotnicza napisał/a: | mam dosyć kupowania w internecie bo sami złodzieje i oszuści tu się czają a policja nie działa w Polsce (prędzej oszustowi pomogą). |
Przestań pomagać oszustom i złodziejom i zacznij kupować w renomowanych sklepach internetowych zamiast szukać "najtańszych ofert". Te "okazje" to przeważnie tego typu oferty ale jak znam życie ty czaisz się na rzadki super ostry okaz heliosa
Tutejszyn - Nie 30 Gru, 2012
klasarobotnicza, rozumiem że to, że chcesz "kupić kilka rzeczy" to jest news na miarę obecnego wieku. Tak, bo te ważniejsze zapisujemy tu na forum czcionką o rozmiarze 50.
4motion - Nie 30 Gru, 2012 Temat postu: Re: Giełdy fotograficzne w Warszawie, Krakowie, Częstochowie
klasarobotnicza napisał/a: | Czy jest coś takiego? aby pójśc i zobaczyć wiele sprzedających sprzęt foto? chcę kilka rzeczy kupić - mam dosyć kupowania w internecie bo sami złodzieje i oszuści tu się czają a policja nie działa w Polsce (prędzej oszustowi pomogą).
http://forum.stock-photo.pl/viewtopic.php?t=1297
Giełda w stodole działa? gdzie jeszcze?
Chcę kupić kilka rzeczy. |
Jak chcesz mieć pewnośc to idz do sklepu i kup. Na giełdzie sprzęt jest głównie bez papierów wiec ryzyko kupna kradzionego jest spore i przy odrobinie szczęścia dostaniesz paserstwo.
kololovanka - Pią 11 Sty, 2013
nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale w foto-tipie do dzisiaj jeszcze stoi choinka z rabatami. zawsze to miło jakąś zniżkę wylosować, jak ktoś na etapie kupna czegoś, to w krakowie ta akcja trwa.
Aka - Sro 06 Mar, 2013
Giełda w Warszawie działa, ale jak wszyscy na giełdzie mówią, kończy się. Dlatego rzadko już tam bywam i raczej z przyzwyczajenia, niż z potrzeby, bo ceny nowych produktów wyższe niż gdzie indziej.
Co do sklepów internetowych, to się nie zgodzę. Jest mnóstwo dobrych sklepów internetowych, choć na najtańsze nie zawsze do nich należą. Kupuję przez internet już prawie wszystko i jak dotychczas ani razu mnie nie oszukano.
kololovanka - Czw 07 Mar, 2013
też robię zakupy w sieci. przekonałam się do tego. zresztą, łatwo zweryfikować wiarygodność sklepu - internauci chętnie dzielą się negatywnymi doświadczeniami na forach.
|
|