forum.optyczne.pl

Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Aparat do kręcenia filmów małej Oli

wirusek - Nie 30 Gru, 2012
Temat postu: Aparat do kręcenia filmów małej Oli
Witam
Jako że za niedługo ma przyjść na świat moje pierwsze dziecko, szukam aparatu który pomoże mi uwiecznić niektóre momenty z jej życia. Zależało by mi na dobrych właściwościach w "ciemnych" pomieszczeniach i nie wysokiej kwocie najlepiej do 500 zł (choć mogę też skusić się na coś do 1000 zł). Z góry dziękuje za pomoc.

Sunders - Nie 30 Gru, 2012

Canon IXUS 510 HS
Panasonic Lumix DMC-SZ7

Wojmistrz - Nie 30 Gru, 2012

Jeśli myślisz głównie o filmowaniu, to proponuję przemyśleć zakup kamery, po prostu wygodniej.
Do propozycji samych aparatów dokładam Samsunga WB750

wirusek - Pon 31 Gru, 2012

NIe będę nagrywał dłuższych klipów niż 10 minut, a za już jakąś kamerę to sporo cze ba wydać, a na pewno nie przyda mi się do niczego innego a aparat wezmę sobie na rower:D (potem)
Wojmistrz - Pon 31 Gru, 2012

Z twojej stopki wynika, że aparat już masz i to z dwoma obiektywami więc czy nie lepiej sprzedać korpus A300 i kupić jakiś kompatybilny z tymi obiektywami kompakt Sony np A37 czy A65?
FotoAkcesoria - Nie 06 Sty, 2013

W kwestii filmowania w rozdzielczości full HD,warto także szukać serii modelów Canona SX- dobrze sprawdzają się w tej materii. Poza tym Panasonic Lumix DMC-SZ7 to także bardzo dobry wybór.