|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Kupował ktos w KDM-Foto na allegro?
Smola - Nie 13 Sty, 2008 Temat postu: Kupował ktos w KDM-Foto na allegro? Kupował ktos w KDM-Foto na allegro?
Maja najtansze B+W
http://www.allegro.pl/ite...f_v_lublin.html
Kwazar - Nie 13 Sty, 2008 Temat postu: Re: Kupował ktos w KDM-Foto na allegro?
Polecam sie zapytac tego goscia co kupil (ikoki (34)) o wrazenia, zwykle odpowiadaja ludzie w takich sytuacjach.
Smola - Pon 14 Sty, 2008 Temat postu: Re: Kupował ktos w KDM-Foto na allegro?
Kwazar napisał/a: |
Polecam sie zapytac tego goscia co kupil (ikoki (34)) o wrazenia, zwykle odpowiadaja ludzie w takich sytuacjach. |
Nie rozumiem. A kto to ten ktoś ?
maziek - Pon 14 Sty, 2008
Nie wiem jak w internecie ale jest to real-sklep a właściwie hurtownia foto w Lublinie. W środku siedzi facet, który ma orientację w temacie i nie wciska kitu. Tak więc w każdym razie mają prawdziwy adres i istnieją na prawdę. Nawet dziś tam byłem przed chwilą .
MM - Pon 14 Sty, 2008
Taki sam sklep i kontakt na allegro ma Kubisek z Łodzi. Też mogę polecić. Jak ktoś w Łodzi mieszka to bez sensu jest kupować gdzie indziej i płacić za przesyłkę.
sławek_38 - Sob 12 Kwi, 2008
Smola napisał/a: | Kupował ktos w KDM-Foto na allegro?
Maja najtansze B+W |
Ja kupiłem cały sprzęt w tym sklepie włącznie z filtrem o którym mowa (filtr 2 dni temu). Ludzie poważni, kompetentni i złego słowa powiedzieć nie mogę. Ja jestem jak najbardziej zadowolony i polecam.
[ Dodano: Sob 12 Kwi, 2008 ]
Kupiłem fizycznie bo jestem z Lublina a nie w sieci!
hossa-25 - Wto 23 Cze, 2009
lajkonikiem jestem fotografii - ale może się to innym przyda
nie wiem jakie doświadczenie mają ludzie zajmujący się klientami ,ale podziwiam za cierpliwość dla takich osób jak ja... jeżeli wiecie po co Wam aparat to Ci ludzie Wam pomogą
Piszę "Ci" ponieważ pracuje tam kilku panów, nie wiem jaka dokładnie rola jest każdego i jakie stanowiska zajmują - ale dali radę upierdliwej babie przy sporach nad kilkoma obiektywami,więc i większym foto zapaleńcom powinni odpowiadać.
Jeżeli chodzi o lubelskie warunki to w większości miejsc gdzie kupujecie sprzęt foto powiedzą Wam to co przeczytacie sami na charakterystyce sprzętu przy metce z ceną
- w kdm dostałam dość realne wytyczne - bardziej wynikające z praktyki z drugiej strony obiektywu.....
Jak na razie wielki plus dla KDMu.... POLECAM!!! jeżeli się coś zmieni - nie omieszkam poinformować
pozdr JA
|
|