|
forum.optyczne.pl
|
 |
Propozycje - Powszechne chamstwo i leczenie kompleksów w komentarzach..
d.prowadzisz - Sob 09 Lut, 2013 Temat postu: Powszechne chamstwo i leczenie kompleksów w komentarzach.. Po raz kolejny na Optyczne.pl wzmianka o Leica i po raz kolejny spęd trolujących, zakompleksionych ludzi, których wynurzenia i ogólny poziom wypowiedzi w moim odczuciu negatywnie rzutuje na obraz portalu. Sytuacja zresztą powtarza się pod prawie każdym testem aparatu czy obiektywu.
Może redakcja rozważy całkowite wyłączenie komentarzy na portalu na rzecz forum? Tu jakoś łatwiej utrzymać kontrolę nad chamstwem i leczeniem kompleksów. Ludzie są też odrobinę mniej anonimowi.
pozdrawiam.
Tutejszyn - Sob 09 Lut, 2013
Nie bardzo rozumiem jak komentarze ludzi mogą rzutować na poziom portalu. O wiele bardziej obniżyła by poziom cenzura.
Przeszedłem się właśnie do informacji o Leice i przeczytałem sporo komentarzy i nie zauważyłem hejterstwa, o którym mówisz. Mówisz o "Leica M (Typ 240) - pierwsze zdjęcia"?
Mam nadzieję, że redakcja niczego nie będzie zmieniała.
także pozdrawiam
komor - Sob 09 Lut, 2013
Tutejszyn, owszem są durne komentarze z cyklu o kupowaniu czerwonego znaczka, beznadziejnej jakości w stosunku do ceny itd. Za każdym razem to samo od nowa. Zlikwidowanie komentarzy na portalu jest niestety wylaniem dziecka z kąpielą, bo tam jest częściowo osobna grupa osób komentujących, takich co nie są obecne na forum.
d.prowadzisz, proponuję po prostu nie czytać komentarzy pod takimi artykułami. I to nie jest sarkazm. Szkoda nerwów.
kozidron - Nie 10 Lut, 2013
Tutejszyn napisał/a: | i nie zauważyłem hejterstwa, |
Bo pomiedzy jednym i drugim jest spora różnica, idiotyczne i durne komenty + wulgaryzmy to norma w komentach pod artykułami.
Hejterstwo to jednak uzasadnione i całkiem inteligentne podejście do tematu, dajmy na to jest na nie miejsce pod tym durnym artykułem optycznych o aparacie dla kobity
Pisząc wulgaryzmy mam na myśli te które znajdują się w slowniku a nie te które zdaniem Arka znajdują się w słowniku.
jaad75 - Wto 12 Lut, 2013
Ale trollami w stylu donkiszota, występującego również pod nickiem bulbul i paroma innymi, których używa rzadziej, ale zawsze w celu wzmocnienia wrażenia, że "jest nas wielu", można by się faktycznie zająć, bo to wyjatkowy cieć, z jazdą na punkcie spisków i ukrytej reklamy.
Świry, w rodzaju barona13, z jego wiecznym wrzucaniem linków do swoich paździerzy i postami od czapy o żarówkach błyskowych są przynajmniej nieszkodliwe...
|
|