|
forum.optyczne.pl
|
 |
Edycja zdjęć cyfrowych i oprogramowanie - Digital Photo Professional (DPP) - aktualizacja
mar_mar - Nie 03 Mar, 2013 Temat postu: Digital Photo Professional (DPP) - aktualizacja Witam,
posiadam oryginalny DPP zainstalowany z płyty otrzymanej razem z zakupioną lustrzanką Canona. Ostatnio przeczytałem, że Canon wypuścił w 2012 r. dobrą aktualizację tego programu. Nie potrafię niestety znaleźć nigdzie tej aktualizacji na stronach Canona. Czy mógłby ktoś pomóc, gdzie można tą aktualizację znaleźć? Dzięki
Pozdrawiam
Marcin Matuszczak
lvl3ha - Nie 03 Mar, 2013
http://www.canon.ca/inetC...24&type=D&opt=1
Wybierz system - odpowiednia aktualizacje i na nowej stronie kliknij "I Agree Begin Download"
mar_mar - Nie 03 Mar, 2013
Bardzo dziękuję za pomoc!!!!
Swoją drogą ciekawe, dlaczego trzeba tego szukać po takich "dziwnych" stronach
komor - Wto 05 Mar, 2013
Może być i bliżej:
http://www.canon.pl/Suppo...download&page=1
Ale faktem jest, że strona Canona jest dla mnie wzorem „jak się nie powinno tego robić”.
B o g d a n - Sob 09 Mar, 2013
komor napisał/a: | Ale faktem jest, że strona Canona jest dla mnie wzorem „jak się nie powinno tego robić”. | Cześć komor
Nie wiem dlaczego tak sądzisz jak sądzisz. Trzema klikami dochodzisz do kompletnego wykazu aparatów, a dalej już pestka. Dla mnie wszystko jest logicznie poukładane i przejrzyste. W starych stronach Canona było gorzej, ale widać wzięli lekcję.
pozdro
komor - Nie 10 Mar, 2013
B o g d a n napisał/a: | W starych stronach Canona było gorzej, ale widać wzięli lekcję. |
Hej Bogdan. Fakt, jest postęp. Muszę to przyznać. Nawet po wpisaniu do szukajki przykładowo frazy „580EX II” wyskakują na pierwszym miejscu linki do danych technicznych i porównań ze starszym modelem, a nie bezwartościowe z punktu widzenia klienta linki do press-release czy innych nie-podstawowych informacji. A tak wcześniej było.
lvl3ha - Pon 11 Mar, 2013
komor napisał/a: | B o g d a n napisał/a: | W starych stronach Canona było gorzej, ale widać wzięli lekcję. |
Hej Bogdan. Fakt, jest postęp. Muszę to przyznać. Nawet po wpisaniu do szukajki przykładowo frazy „580EX II” wyskakują na pierwszym miejscu linki do danych technicznych i porównań ze starszym modelem, a nie bezwartościowe z punktu widzenia klienta linki do press-release czy innych nie-podstawowych informacji. A tak wcześniej było. |
Przepraszam ale to brednia. Zapoznaj sie z tematem cookies.
Jak nie wierzysz to zrob eksperyment.
Przez 2 dni szukaj intensywnie w googlach powiedzmy wiadomosci o mikroskopach albo jablkach. 3 dnia wpisz cos w youtube i zobacz na polecane fimy znajdziesz cos z jablkami albo mikroskopem. Tak dziala google. Zapamietuje co cie interesowalo i sugeruje w wynikach wyszukiwania podobne tematy (adsense tak dziala)
Sory za chaos w wypowiedzi ale godzina juz moja
komor - Pon 11 Mar, 2013
lvl3ha, nie piszę o wyszukiwaniu w Google, tylko o wyszukiwarce na stronie Canona.
lvl3ha - Wto 19 Mar, 2013
komor napisał/a: | lvl3ha, nie piszę o wyszukiwaniu w Google, tylko o wyszukiwarce na stronie Canona. |
Przepraszam w takim razie za wypowiedz. Ale ide za cionem
Cytat: | Chcesz wiedzieć dokładnie, kto cię śledzi, gdy czytasz te słowa? Proszę bardzo.
W tym momencie, jesteś na stronie Infotuby. Nawet jeśli będzie to twoja pierwsza oglądana dziś strona, Infotuba przesłała informację przynajmniej czterem podmiotom: adocean.pl , gemius.pl, cafenews.pl oraz stat24.com.
Te firmy właśnie dowiedziały się czegoś o tobie. Załóżmy, że teraz wstukasz „onet.pl”, żeby zobaczyć, co się dzieje na świecie. Ten fakt zarejestrują tradedoubler.com, doubleclick.net , atdmt.com i gemius.pl – ta ostatnia strona przed chwilą zanotowała twoją obecność także na Infotubie i już wie, że bezpośrednio po wizycie u nas udajesz się tam. Załóżmy, że klikasz na główny artykuł na stronie – oprócz firm wymienionych przed chwilą dowie się o tym google.com i addthis.com, a dodatkowo jeszcze hitslink.com i hosting.pl. Powiedzmy, że nie znajdziesz na Onecie innych ważnych wiadomości i postanowisz sprawdzić pocztę Gmail. Do grona śledzących dołącza youtube.com . W jednym z e-maili otrzymasz link do artykułu na stronie gazeta.pl. Klikniesz. O tym kroku dowiedzą się śledzące cię już doubleclick.net, tradedoubler.com i gemius.pl, a dodatkowo adview.pl i facebook.com . Kliknięcie na newsa zliczą i zapamiętają google.com i adkontekst.pl.
|
Strona canon.pl
trackery
doubleclick floodlight
Webtrends
|
|