|
forum.optyczne.pl
|
 |
Błędy w działaniu - Coś ostatnio serwer szwankuje.
Smola - Pią 25 Sty, 2008 Temat postu: Coś ostatnio serwer szwankuje. Coś ostatnio serwer szwankuje. Strona sie bardzo wolno laduje, albo kompletnie nie działa. Od kilku dni tak mam. 2/5 razy udaje mi sie wejść gładko, w pozostałych 3 przypadkach IE meczy się strasznie.
Macie jakieś przeciążenie na serwerze?
Czy tylko ja mam ten problem ?
RobertO - Pią 25 Sty, 2008
byly male problemy zwiazane z przeciezeniem, ale troche pogrzebalismy w ustawieniach i mysle ze bedzie lepiej.
PS. no i przestac korzystac z tej okrutnej przegladarki polecam firefoxa
MM - Sob 26 Sty, 2008
A ja polecam Operę.
igorax - Sob 26 Sty, 2008
polecam wymiennie opera i firefoxa.
ale i tak jakoś przez 2-3 dni wyrzucało jakieś błędy.
Arek - Sob 26 Sty, 2008
Płacimy cenę popularności. Każdego dnia od poniedziałku do czwartku notowaliśmy nowy rekord oglądalności.
MC - Sob 26 Sty, 2008
Ja na szczescie problem mialem tylko wczoraj i to tylko przez chwile. Wyskakiwal jakis blad ogolny. Ale poza tym wszystko ok.
mnich - Sob 26 Sty, 2008
Ja też polecam Opere. w pracy na IE jest problem z załadowaniem strony i forum...
pdf100 - Sob 26 Sty, 2008
u mnie nic się nie dzieje...
a używam IE
rafid78 - Sob 26 Sty, 2008
Też jade na IE i jest wsio OK,bez problemów.
benetnash - Nie 27 Sty, 2008
Serwer zdycha i to ostro (dziś mi dwa razy zresetował połączenie) - niedługo będziecie potrzebowali drugiej maszyny na static content Nie pozostaje mi nic innego niż pogratulować popularności
Tak z ciekawości, jaki jest miesięczny ruch generowany przez serwis?
RobertO - Nie 27 Sty, 2008
benetnash napisał/a: | Serwer zdycha i to ostro (dziś mi dwa razy zresetował połączenie) - niedługo będziecie potrzebowali drugiej maszyny na static content Nie pozostaje mi nic innego niż pogratulować popularności
Tak z ciekawości, jaki jest miesięczny ruch generowany przez serwis? |
w tym miesiacu jest juz 720GB transferu
Smola - Pon 28 Sty, 2008
Oby nie bylo tak jak z naszaklasa.pl
Choć z drugiej strony wspomniany portal jest wart 60 mln zł. I studenci sprzedali już 20% udziałów. I maja juz podobno jakies nowe serwery w Poznaniu.
|
|