|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe lustrzanki - Test aparatu Canon 30D
Arek - Sob 01 Lip, 2006 Temat postu: Test aparatu Canon 30D Zapraszam do lektury testu Canona 30D, który dziś w nocy pojawił się na naszych stronach. Bezpośredni link poniżej:
http://www.optyczne.pl/in...arat&test_ap=16
Arek
Cichy - Sro 05 Lip, 2006
Nie można pisać o jednostkowych przypadkach (vide zacinający się mechanizm lampy) że to wada aparatu. To wada konkretnego modelu. Ja w swoim ex 20d miałem dokładnie to samo, problem polegał na tym, że bolczyk od zatrzasku lampy miał pod spodem troszkę niepotrzebnego naddatku produkcyjnego, który po spiłowaniu pilniczkiem do paznokci nie powodował już problemów z otwarciem lampy. Oczywiście nie powinno mieć to miejsca w nowym aparacie, ale była to usterka z którą można było sobie poradzić w kilka minut.
Arek - Sro 05 Lip, 2006
Ja uważam, że trzeba o takich rzeczach pisać, bo to świadczy o kontroli jakości w firmie.
Moim zdaniem takie wpadki nie powinny się zdarzać. Piłowanie pilniczkiem może w jednym przypadku pomóc, a w drugim może spowodować naruszenie warunków gwarancji.
RobertO - Sro 05 Lip, 2006
zgadza sie. wydajac 5tys zl na aparat czlowiek ma prawo oczekiwac aby nic sie nie zacinalo.
poza tym na dobry pilniczek moze juz nie starczyc po wydaniu takiej kwoty
mrooq - Nie 09 Lip, 2006
RobertO napisał/a: |
poza tym na dobry pilniczek moze juz nie starczyc po wydaniu takiej kwoty |
heheheehe
racja
eyecandy - Czw 27 Lip, 2006 Temat postu: Spot W opisie zapomniano dodac o funkcji spot i ISO pod matowka.Bardzo przydatne ulatwienia:)
tkosiada - Wto 22 Lip, 2008 Temat postu: Re: Spot
eyecandy napisał/a: | dodac o funkcji spot i ISO pod matowka.Bardzo przydatne ulatwienia:) |
no własnie, czy ktoś może wyjaśnic z czym to się je, jak wykorzystac te funkcje ?
|
|