|
forum.optyczne.pl
|
 |
Edycja zdjęć cyfrowych i oprogramowanie - Lightroom 4 --> 5
wareczynski - Pon 01 Lip, 2013 Temat postu: Lightroom 4 --> 5 Witam,
Mam pytanie ;
Jestem w posiadaniu pudełkowej wersji Lightrooma 4 kupionego na moją firmę. Chciałbym kupić upgrade do wersji 5 ale również potrzebuję FV. Jak to wygląda kupując np. przez Adobe.com?
baracuda - Pon 01 Lip, 2013
Cytaty pochodzą z innego forum, jak jest faktycznie, nie wiem.
Cytat: | Cytat z jednej z aukcji:
"Dla Adobe Lightroom v.4 ENG Win/Mac Box kupionego po 10-06-2013 do końca sierpnia 2013 przysługuje bezpłatny upgrade do v. 5 !!!!
Wystarczy zarejestrować produkt na stronie Adobe i przesłać na pomoc@adobe.pl scan dowodu zakupu i numer seryjny produktu." |
Cytat: | 21 maja 2013 kupiłem ze strony Adobe w promocji LR4 za 89euro. 3 tygodnie później kupiłem upgrade do LR5.
Po przeczytaniu powyższego postu zacząłem szukać i okazało się że powinienem dostać upgrade za darmo.
Upgrade policy after product announcement
Przed chwilą rozmawiałem z reprezentantem Adobe i pieniądze będą zwrócone. Super bo mam Lr4 i Lr 5 za 89euro |
wareczynski - Pon 01 Lip, 2013
baracuda napisał/a: | Cytaty pochodzą z innego forum, jak jest faktycznie, nie wiem.
Cytat: | Cytat z jednej z aukcji:
"Dla Adobe Lightroom v.4 ENG Win/Mac Box kupionego po 10-06-2013 do końca sierpnia 2013 przysługuje bezpłatny upgrade do v. 5 !!!!
Wystarczy zarejestrować produkt na stronie Adobe i przesłać na pomoc@adobe.pl scan dowodu zakupu i numer seryjny produktu." |
Cytat: | 21 maja 2013 kupiłem ze strony Adobe w promocji LR4 za 89euro. 3 tygodnie później kupiłem upgrade do LR5.
Po przeczytaniu powyższego postu zacząłem szukać i okazało się że powinienem dostać upgrade za darmo.
Upgrade policy after product announcement
Przed chwilą rozmawiałem z reprezentantem Adobe i pieniądze będą zwrócone. Super bo mam Lr4 i Lr 5 za 89euro |
|
Coś mi tu nie pasuje.
""Dla Adobe Lightroom v.4 ENG Win/Mac Box kupionego po 10-06-2013 do końca sierpnia 2013 przysługuje bezpłatny upgrade do v. 5 !!!! "
to dlaczego:
"21 maja 2013 kupiłem ze strony Adobe w promocji LR4 za 89euro. 3 tygodnie później kupiłem upgrade do LR5.
Po przeczytaniu powyższego postu zacząłem szukać i okazało się że powinienem dostać upgrade za darmo. "
Też kupiłem Lightrooma w maju ale w/g powyższej informacji , bezpłatny upgrade przysługuje tym , którzy kupili ten soft po 10.06.2013r ???
baracuda - Wto 02 Lip, 2013
wareczynski napisał/a: | Coś mi tu nie pasuje.... |
szukaj info na canon-board.info, może tu, na forum ktoś wie coś więcej.
|
|