|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - fajne miejsca
marek s - Pon 22 Lip, 2013 Temat postu: fajne miejsca witam wybieram się na wakacje w okolice Białegostoku,znacie może jakieś miejsca godne zobaczenia.
pioroon - Pon 22 Lip, 2013
Nie wiem kiedy to się odbywa ale kiedyś byłem na Basowiszczach, taki powiedzmy białoruski jarocin na polskiej ziemi
W takim lasku na obrzeżach Białegostoku, klimacik katyński, piękne lasy, przebijające słońce itd. Świetna impreza mimo, że co roku ktoś tam ginie (przynajmniej kiedyś tak było), wszystko prowadzone po białorusku i same białoruskie kapele. I to wszystko w środku lasu.
Poza tym nigdy więcej nie byłem w tamtych rejonach, więc nie pomogę.
davidoo176 - Wto 23 Lip, 2013
Oprócz niewątpliwych walorów przyrodniczych jest też w Białymstoku wiele atrakcji architektonicznych np. - Pałac Hasbacha, kościoły i reszta zabudowań:) Najlepiej przewodnik poczytaj gdzieś na internecie:)
mozer - Wto 23 Lip, 2013
O matko Polko, może w ogóle poszukaj na internetach!
Hajtowy - Sro 31 Lip, 2013
Rzeszów również jest pięknym miastem =)
muzyk - Czw 01 Sie, 2013
Hajtowy napisał/a: | Rzeszów również jest pięknym miastem =) |
O tak!
P.S.
I ma wieeeeeeeeelką ci...ę.
manolo - Czw 01 Sie, 2013
możesz też odwiedzić kandydata na prezydenta z przed kilku lat "moje miasto to Białystok" itd.
rysiu - Czw 01 Sie, 2013
Prócz Białegostoku polecam jeszcze Tykocin (synagoga, kościół, zamek), obok jest wieś Kiermusy ze świetną restauracją, muzeum ikon w Supraślu, pałacyk w Choroszczy. No i oczywiście parki narodowe i puszcze wokół miasta.
muzyk - Pią 02 Sie, 2013
manolo napisał/a: | możesz też odwiedzić kandydata na prezydenta z przed kilku lat "moje miasto to Białystok" itd. |
Lepiej nie, bo nie będzie niczego...
adelkaw - Wto 13 Sie, 2013
Cerkwie są oldskulowe w Białym.
janet.szanel19 - Czw 22 Sie, 2013
adelkaw napisał/a: | Cerkwie są oldskulowe w Białym. |
A nie synagogi czasem?
|
|