|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Doradźcie laikowi cyfrówkę do zdjęć na wycieczkę do Nipponu
Casablanca - Pią 06 Wrz, 2013 Temat postu: Doradźcie laikowi cyfrówkę do zdjęć na wycieczkę do Nipponu Witam
Pod koniec września wylatuję na kilka dni do Japonii. Nie koniecznie drugi taki wyjazd mi się zdarzy, dlatego chcę przywieźć trochę zdjęć, ale nie mam doświadczenia w fotografowaniu, zupełny ze mnie laik. Aparat ma służyć wyłącznie do robienia zdjęć, dobrze, gdyby robił zdjęcia również małych obiektów (np. części roślin). Nie potrzebuję funkcji kamery i innych "wodotrysków". Cena w tym momencie też jest ważna, nie mogę na ten zakup przeznaczyć dowolnej sumy, ale jakieś kilkaset złotych.
Czyli chodzi o aparat niedrogi, do zdjęć pamiątkowych w wycieczki, ale jednak w dobrej jakości.
Proszę o pomoc, chętnie sugestie, linki na maila casablanca@op.pl
Z góry wielkie dzięki!
Sunders - Pią 06 Wrz, 2013
Casablanca napisał/a: | nie mogę na ten zakup przeznaczyć dowolnej sumy, ale jakieś kilkaset złotych |
Casablanca, może jednak sprecyzuj, te "kilkaset złotych", to tak bliżej dwustu, czy dziewięciuset zł?
|
|