|
forum.optyczne.pl
|
 |
Warsztat foto, literatura, teoria, art - Jak robić zdjęcia na eventach i jak na tym zarabiać
plan3s - Sob 07 Wrz, 2013 Temat postu: Jak robić zdjęcia na eventach i jak na tym zarabiać Natknąłem się na to przeglądając /r/photography
http://www.youtube.com/wa...w&feature=share
Bardzo przyjemnie się słucha, muszę poszukać więcej tego typu filmików.
kozidron - Nie 08 Wrz, 2013
plan3s napisał/a: | Bardzo przyjemnie się słucha, muszę poszukać więcej tego typu filmików. |
bardzo fajnie ehh.... jak to odbiega od polskiej rzeczywistości a u nas, nawet jak impreza ma budżet pół mln ziko to potrafią dziać się cuda
plan3s - Pon 09 Wrz, 2013
kozidron napisał/a: | plan3s napisał/a: | Bardzo przyjemnie się słucha, muszę poszukać więcej tego typu filmików. |
bardzo fajnie ehh.... jak to odbiega od polskiej rzeczywistości a u nas, nawet jak impreza ma budżet pół mln ziko to potrafią dziać się cuda |
Nie siedzę w biznesie ślubnym, ale podobają mi się jego triki, projektor na weselu i pamiątkowe zdjęcie w dużym formacie jako prezent już na poprawinach, brzmi jak rzeka kasy.
Ciekawe tylko czy u nas rodziny byłby tak zachwycone jak na zachodzie. Mu się taki projektor zwróci w 4 wesela, nam w 40.
kozidron - Pon 09 Wrz, 2013
plan3s, wyświetlanie zdjęć na projektorze a nawet dwóch to żadne novum, może nie z tego samego ślubu ale z wcześniejszych jakis wydarzeń pary to norma, pokazanie kilku fot na poprawinach też.
Projektor 3m to znowu też nie taki duzy koszt, nie przesadzaj.
Ja w sumie nawet nie mówie o ślubach a o duzych eventach. Nie wiem ile ty bierzesz za śluby, żeby zarobić na projektor za 3 tysia ale podnieś cenę
komor - Pon 09 Wrz, 2013
kozidron napisał/a: | wyświetlanie zdjęć na projektorze a nawet dwóch to żadne novum, może nie z tego samego ślubu |
A ja o godzinie 23:00 oglądałem na projektorze pierwszy montaż „teledysku” ze ślubu z godziny 16-tej. Na ślubie naszej forumowej pary, Karoliny i Mariusza. Był on częścią „teledysku” przygotowanego wcześniej i dokończonego na miejscu, przy rosole. Zrobiło to wrażenie na gościach, na mnie zresztą też.
plan3s - Pon 09 Wrz, 2013
kozidron napisał/a: | plan3s, wyświetlanie zdjęć na projektorze a nawet dwóch to żadne novum, może nie z tego samego ślubu ale z wcześniejszych jakis wydarzeń pary to norma, pokazanie kilku fot na poprawinach też.
Projektor 3m to znowu też nie taki duzy koszt, nie przesadzaj.
Ja w sumie nawet nie mówie o ślubach a o duzych eventach. Nie wiem ile ty bierzesz za śluby, żeby zarobić na projektor za 3 tysia ale podnieś cenę |
Tak jak pisałem, nie siedzę to nie wiem
Macie jakieś podobne filmiki godne polecenia?
|
|