|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lampy błyskowe i oświetlenie - Okta czy strip do 400W jako zestaw przenośny do wszystkiego
Werwik - Pią 18 Paź, 2013 Temat postu: Okta czy strip do 400W jako zestaw przenośny do wszystkiego Witam
Co będzie lepsze jak w temacie Uniweralny zesta do pstrykania sylwetki w różnych sytuacjach od szybkiego pleneru bo Panią na bieżni w siłowni. Chce taki podręczny zestaw zmontować o który się nie będę martwił specjalnie do bagażnika.
Myślę nad okta 120cm lub stripem 120x na? tu pytanie.
Pod ręką mam zawsze 2 lampy systemowe w aucie z parasolkami różnego typu.
Trochę się skonfundowałem bo dwóch znajomych akurat wyznaje sprzeczne szkoły jeden okta wszystko a drugi kocha stripa ) Może wy pomożecie mi wybrać )
komor - Pon 21 Paź, 2013
Ten strip to jak rozumiem pod warunkiem, że masz jeszcze te dwie systemowe z parasolkami, tak? Myślę, że to może głównie zależeć od stylu, jaki chcesz uzyskać.
Usjwo - Pon 21 Paź, 2013
Zakladajac ze strip to 120x30 (bo do jakich proporcji jest to jeszcze strip???), to octa bedzie chyba bardziej uniwersalnym rozwiazaniem jako swatlo glowne.
jaad75 - Pon 21 Paź, 2013
Tyle, że okta sieje światłem szeroko, a to może mieć z parasolek, natomiast strip będzie znacznie bardziej selektywny, a do tego fajniej oświetlić nim całą sylwetkę.
Usjwo - Wto 22 Paź, 2013
Nie doczytalem o tych parasolkach . Zrozumialem ze to ma byc jeden uniwersalny modyfikator do wszyskiego.
|
|