|
forum.optyczne.pl
|
 |
Regulamin, Ogłoszenia i Konkursy - Konkurs nr 1 z cyklu - Dwa konkursy na drugie urodziny Opty
RobertO - Pią 15 Lut, 2008 Temat postu: Konkurs nr 1 z cyklu - Dwa konkursy na drugie urodziny Opty
Zapraszamy do udziału w pierwszym konkursie z cyklu
"Dwa konkursy na drugie urodziny Optyczne.pl"
http://www.optyczne.pl/konkurs1.html
Każdy, kto poprawnie odpowie na dwa proste pytania, bierze udział w losowaniu:
Aparatu cyfrowego Sigma SD-14 wraz obiektywem Sigma 18-50mm F3.5-5.6 DC ufundowanego przez K-Consult
Smola - Pią 15 Lut, 2008
A gdzie link?
Monastor - Pią 15 Lut, 2008
RobertO, nie takie proste to pierwsze jak się korzysta z Google
Znalazłem wszystkie 3 promocyjne ceny na 3 różnych stronach
komar_kzy - Pią 15 Lut, 2008
Noo prosze taka "nie lubiana" lustrzanka (przez uzytkownikow optyczne.pl) staje sie nagrodą w rostrzygnieciu konkursu. Jako staly obronca tej sigmy oddalem glos w konkursie i czekam na rostrzygniecie Zwyciezcy odrazu gratuluje wygtanej tak fajnego zestawu Oby trafila w moje rece <zakochany>.
RobertO - Pią 15 Lut, 2008
Smola napisał/a: | A gdzie link? |
link juz jest, sorki ale oczy same mi sie zamykaly i zapomnialem
Monastor napisał/a: | RobertO, nie takie proste to pierwsze jak się korzysta z Google
Znalazłem wszystkie 3 promocyjne ceny na 3 różnych stronach |
rzeczywiscie nie jest proste, le poczynilem pewne kroki aby bylo wam latwiej
bladyrunner - Pią 15 Lut, 2008
A powiedzcie proszę czy pytając o wszystkie obiektywy macie na myśli wszystkie dostępne wersje, czy bardziej ogólnie wszystkie m ich modele? Są bowiem wersje tego samego obiektywu z HSM i bez.
Monastor - Pią 15 Lut, 2008
RobertO, szkoda, że od razu strzeliłem polegając na najbardziej wiarygodnym źródle (choć już ciut nieaktualnym) ^^
Kiedy będzie drugi konkurs?
EDIT: OK, już widzę, na początku marca
bladyrunner - Sob 16 Lut, 2008
To co, można prosić o doprecyzowanie pytania?
RobertO - Sob 16 Lut, 2008
bladyrunner napisał/a: | To co, można prosić o doprecyzowanie pytania? |
chodzi o wszystkie produkowane modele. pytania sa ukladane przez fundatora nagrod wiec mysle ze u niego nalezy szukac odpowiedzi:
http://www.sigma-foto.pl/
Monastor - Sob 16 Lut, 2008
RobertO, dobra wiadomość dla mnie... skorzystałem z tej właśnie strony... zła wiadomość dla mnie... w dniu ogłoszenia konkursu newsa z odpowiedzią jeszcze nie było... był za to taki z nieprawidłową
komor - Sob 16 Lut, 2008
Ja obstawiałem 3999, patrząc na aktualne (obniżone już moim zdaniem) ceny w sklepach. Nie spodziewałem się, że aż tak obniżyli cenę, bo zdaje się startowało toto od 5k PLN, czyż nie?
mavierk - Sob 16 Lut, 2008
chamski będę, ale mam nadzieje, że banana nie dostane
(link tutaj powinien być, ale zmieniłem zdanie...)node/178
odpowiedzi na wszystkie pytania
MM - Sob 16 Lut, 2008
Tak tutaj gorąco dyskutujecie, że aż zobaczę co to za konkurs i jakie są te pytania
komor - Sob 16 Lut, 2008
mavierk napisał/a: | (link tutaj powinien być, ale zmieniłem zdanie...)node/178
odpowiedzi na wszystkie pytania |
mavierk, teraz to już pozamiatane, jak wpisywałem odpowiedź konkursową to tego newsa jeszcze nie było, to była pierwsza rzecz, którą sprawdziłem. Stąd Monastora i mój zawód, że obstawialiśmy nie tego konia... Zresztą wydawało mi się, że konkurs będzie polegał na tym, że informacja jest trudna do znalezienia.
Tak czy owak aktualna cena jest dość niska, a może pierwotna była za wysoka? Za wysoka jak na ogólne cechy i właściwości puszki Sigmy (te pozostałe, bo Foveon to raczej jakoś tam broni się sam).
Komor ja zrobiłem tak samo
goltar - Sob 16 Lut, 2008
mavierk napisał/a: | Komor ja zrobiłem tak samo |
Jeśli to Was pocieszy to ja także.
RobertO - Sob 16 Lut, 2008
jesli to was pocieszy, to sa i tacy ktorzy w ogole nie moga brac udzialu w tym konkursie
ja z racji udzielenia na 2 pytanie złej odpowiedzi też jakbym nie brał udziału
marko - Pon 18 Lut, 2008
Witam na forum, to jest mój 1-wszy post, ja także skorzystałem z google i okazało sie za znalazłem nieaktualna cenę promocyjną za to na 2gie celnie trafiłem
borowik23 - Sob 01 Mar, 2008
no i teraz czekać na ogłoszenie wyników <lol> konkurs sie skończył
RobertO - Sob 01 Mar, 2008
borowik23 napisał/a: | no i teraz czekać na ogłoszenie wyników <lol> konkurs sie skończył |
nie trzeba czekac bo juz sa
http://www.optyczne.pl/80...ptyczne.pl.html
borowik23 - Sob 01 Mar, 2008
o ;P nie wygrałem chyba jednak fart mnie opóścił na wieki
|
|