|
forum.optyczne.pl
|
|
Opinie i uwagi - Czy podoba ci się nowe forum?
RobertO - Pią 15 Lut, 2008 Temat postu: Czy podoba ci się nowe forum? Tak z ciekawosci, bede wdzieczny za oddawanie glosow.
mavierk - Pią 15 Lut, 2008
ja proponowałbym liste wyboru:
1. Tak, jest świetne.
2. Oczywiście, poprawiło się na dużo lepsze.
3. A jak! Teraz wygląd forum nieźle się poprawił.
4. Mi się tak bardzo podoba, nie mogło być lepiej.
5. Jest niesamowite, wreszcie mogę się z tym połapać.
6. Bardzo mi odpowiada, a zwiększone możliwości dodają smaku i wygody.
7. Jest na prawde bardzo dobrze.
Byłaby bardziej słuszna
komor - Pią 15 Lut, 2008
Czy wybranie odpowiedzi nr 1 zwiększa szanse w konkursie na Sigmę?
RobertO - Pią 15 Lut, 2008
komor napisał/a: | Czy wybranie odpowiedzi nr 1 zwiększa szanse w konkursie na Sigmę? |
Nie, nie zwieksza, ale jak nie wybierzesz 1 to z pewnoscia tej sigmy nie wygrasz
mnich - Pią 15 Lut, 2008
uważam że jest bardzo ok. Po tych kilku dniach można sie przyzwyczaić i nawet polubić szate graficzną.
sluuurp - Pią 15 Lut, 2008
Szata graficzna jest wykonana pod LOGO i tak powinno być, wybrałem 1
Wujek_Pstrykacz - Pią 15 Lut, 2008
Jakoś nie moge się przyzwyczaić do nowej szaty. Co chwile się irytuje. Ale może to dlatego, że chory jestem.
Pstrykacz napisał/a: | Jakoś nie moge się przyzwyczaić do nowej szaty. Co chwile się irytuje. Ale może to dlatego, że chory jestem. |
Pstrykacz - ty tez juz nie masz szans na wygrana w konkursie
Czekam na dalsze opinie
Wujek_Pstrykacz - Pią 15 Lut, 2008
Ja to mam takiego pecha, że jeszcze nigdy nic nie wygrałem
Monastor - Pią 15 Lut, 2008
RobertO, wiesz co? Jak się zastanowić to po kilku dniach użytkowania, ta szata graficzna jest genialna. Świetna robota
Było co prawda parę błędów, ale zostały już elegancko dopieszczone.
Monastor napisał/a: | RobertO, wiesz co? Jak się zastanowić to po kilku dniach użytkowania, ta szata graficzna jest genialna. Świetna robota
Było co prawda parę błędów, ale zostały już elegancko dopieszczone. |
no bo na poczatku wrzucilem dosc surowy szablon, tylko lekko przerobiony, apotem przez 2 kolejne dni zastanawialismy sie z goltarem co zmienic no i cenne byly wasze uwagi i "narzekania". narzekania oczywiscie w pozytywnym slowa znaczeniu.
tak czy owak milo mi to slyszec przynajmniej sie wie ze robota nie poszla na marne
mavierk - Pią 15 Lut, 2008
Pstrykacz, nie tylko Ty, ja jedyne, co wygrałem, to bombka z Bałwankiem na roratach
No i jedno mi się nie podoba - jak klikam na 2 stronę postów nieprzeczytanych, to wyskakuje mi, że 'nie znaleziono tematów spełniających Twoje kryteria' podczas gdy zapewniam, że takie posty się znajdą
|
|