|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Aparat do 1500 zł plus minus. Mam dwie propozycje.
korman - Pią 15 Lis, 2013 Temat postu: Aparat do 1500 zł plus minus. Mam dwie propozycje. Witam!
Stara cyfrówka powoli umiera i zapragneliśmy z narzeczoną kupić coś lepszego. Aparat będzie nam potrzebny do zdjęć z wycieczek, przyroda itp. Prowadzę też sprzedaż na allegro i chciałbym samemu robić piękne zdjęcia mojego produktu. (teraz korzystamy ze znajomej z lustrzanką). Czytałem dużo recenzji jednego aparatu tj. : Canon PowerShot SX50 HS.
Byliśmy zobaczyć ten aparat w media markt i nawet nam się spodobał. Lecz obok był w tej samej cenie Sony Cyber-shot DSC-HX300 i teraz pytanie. Który z nich lepszy dla mnie i czy może coś innego polecicie, a o tamtych zapomnę. Zdaję się na Was i zakupu dokonam po przeczytaniu propozycji. pozdrawiam
Sunders - Pią 15 Lis, 2013
Olympus XZ-2
Wojmistrz - Pią 15 Lis, 2013
Dopiero wałkowaliśmy podobny temat kilka dni temu.
http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=23501
korman - Nie 17 Lis, 2013
Przeczytałem tamten temat. Jesteśmy praktycznie zdecydowani na tego Sony DSC-HX300. Zrobił pierwsze wrażenie dużo lepsze jak oglądaliśmy w sklepie. W testach tylko tryb makro jest słabszy od tego w canonie. Więcej megapix i ładniejszy wyświetlacz też na plus. Brać Sony?
Wojmistrz - Nie 17 Lis, 2013
Podobnie jak kolega z tamtego tematu, rozważ jeszcze Lumixa DMC-FZ72
|
|