|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Słuchawki dla nastolatki
Glendzion - Sro 27 Lis, 2013 Temat postu: Słuchawki dla nastolatki Chciałem zapytać o jedną rzecz. Potrzebuję dla 13 nastoletniej siostry prezent pod choinkę. Przeznaczyłem tak do 200zł. Siostra dużo słucha muzyki na słuchawkach głównie). Wybrałem 2 rodzaje:
Arctic Sound P311
Sony MDR-ZX600W
Chciałbym aby trochę rzucały się w oko . zaznaczam że siostra nie lubi słuchawek dousznych tylko nauszne. może polecicie mi jeszcze jakieś inne? Bardzo proszę bo czas mija. Będę wdzięczny
mavierk - Sro 27 Lis, 2013
Poczytaj sobie
muzyk - Czw 28 Lis, 2013
Glendzion napisał/a: | Siostra dużo słucha muzyki na słuchawkach głównie |
To lepiej niech zawczasu zaprzestanie tak dużo korzystać ze słuchawek.
Problemy wyjdą po latach. Serio.
Wojmistrz - Czw 28 Lis, 2013
muzyk napisał/a: | Glendzion napisał/a: | Siostra dużo słucha muzyki na słuchawkach głównie |
To lepiej niech zawczasu zaprzestanie tak dużo korzystać ze słuchawek.
Problemy wyjdą po latach. Serio. | A kto o tym myśli za młodu? Niestety...
muzyk - Czw 28 Lis, 2013
Wojmistrz napisał/a: | A kto o tym myśli za młodu? Niestety... |
Rodzice i ci którym na tym zależy.
major_33 - Wto 03 Gru, 2013
Wybrałbym sony, teraz takie są modne, a ogólnie u nastolatków takie słuchawki to temat chwilowy na 2-3 miesiące i kosz.
komor - Wto 03 Gru, 2013
major_33 napisał/a: | a ogólnie u nastolatków takie słuchawki to temat chwilowy na 2-3 miesiące i kosz |
Takie za 200 zł też?
mavierk - Wto 03 Gru, 2013
komor napisał/a: | Takie za 200 zł też? | Co prawda nie jestem nastolatkiem, ale też psuję wszystkie słuchawki, zaciągają mi się o klamki, czasem przypadkiem wylatuje mi telefon z ręki i się eh... Nie mówię, że wszyscy traktują swoje rzeczy w taki sposób, ale z tego co widzę po moich znajomych jest to standard.
Jeden zestaw słuchawek mi działał 2-3 lata ale to tylko dlatego, że naprawiałem je osobiście co jakiś czas.
komor - Wto 03 Gru, 2013
Nie żebym był jakimś starym piernikiem, co ceruje sobie skarpetki i buty samodzielnie zeluje, ale i tak muszę powiedzieć: ech ta młodzież.
muzyk - Sro 04 Gru, 2013
Podobnie jak z paleniem fajek, tak z słuchaniem muzyki na słuchawkach:
w jednym i drugim przypadku wiadomo, że zagrożenie utratą zdrowia jest poważne…
ale… co tam.
Niech wyrasta pokolenie głuchych.
|
|