|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Kompakt do "kieszeni" do 1000zł
ZbyszekG - Sro 27 Lis, 2013 Temat postu: Kompakt do "kieszeni" do 1000zł Witam wstawiłem ten tekst nie tam gdzie miałem teraz poprawka
Szukam kompaktu w cenie do 1000 (z plusem bo może stanieją)
w miarę płaski do 4cm -noszenie torby w Wysokich Tatrach to masakra
zoom minimum 12-15 ale na świstaka tak z 20 , panorama
rozsądne makro i jakość zdjęć
jestem już ciut leciwy to Wi- Fi i dotykowy mnie nie kręci
ale nastawy ręczne może bym popróbował
szukałem i wertowałem a to moje typy
sony HX20V
olympus sz16
fujifilm F770EXR
canon ixus500xs
canon sx220,240-280,
TomPL2 - Czw 28 Lis, 2013
Pasowałby ci Panasonic Lumix TZ-18 lub TZ-20, ale w sklepach już ciężko trafić. Na serwisach aukcyjnych na pewno są, mało używane lub nawet na gwarancji...
Andrzej.M. - Czw 28 Lis, 2013
Z tego towarzystwa wybrałbym 770EXR. Przynajmniej obrazowo. Nawet test na optyczne.pl zdaje się to potwierdzać. Polecam.
ZbyszekG - Czw 28 Lis, 2013
TomPL2 i w tym problem
Andrzej dzisiaj kolejny raz sprawdzałem F770EXR testy i ceny
do stycznia będę główkował może załapie się na obniżki
TomPL2 - Pią 29 Lis, 2013
Ale wystarczy poszukać...np...
ZbyszekG - Pią 29 Lis, 2013
Tom mam uczulenie na wyświetlacze dotykowe i kupno z drugiej ręki chyba że po sąsiedzku
ale reszta w nim bardzo ciekawa -TZ były w moim kajeciku ale przez dotykowy spadły na koniec listy
TomPL2 - Pią 29 Lis, 2013
No to może po prostu ten:
http://www.e-fotojoker.pl...-tz35-3d-czarny
Bezdotykowy i nowiutki
ZbyszekG - Pią 29 Lis, 2013
sprawdziłem kajecik TZ35 nie został wykreślony trzyma mocna pozycję
teraz ruch należy do sprzedawców (w styczniu) bo świąteczne prezenty dla wnuków trzymają mnie w finansowym dołku i zaskórniak może być uszczuplony
dzięki za podpowiedzi
[ Dodano: Pon 02 Gru, 2013 10:29 ]
AndrzejM.Makuch napisał/a: | Z tego towarzystwa wybrałbym 770EXR. Przynajmniej obrazowo. Nawet test na optyczne.pl zdaje się to potwierdzać. Polecam. |
znalazłem sporo pozytywnych opinii i dwie które mnie załamały -po kilku miesiącach zaczynają się kłopoty mechaniczne-obiektyw
[ Dodano: Pią 06 Gru, 2013 10:33 ]
i sprawa zamknięta - kolejna obniżka na nocnej wyprzedaży i sony HX20V za 900zł nówka nie śmigany
|
|