|
forum.optyczne.pl
|
 |
Błędy w działaniu - Problemy z autologowaniem na forum
maziek - Wto 19 Lut, 2008
Ja tylko odnośnie forum to mam takie spostrzeżenie, że po Waszych przemeblowaniach musze sie logować codziennie, bo "pamiętaj mnie" starcza na jeden dzień. Nie wiem, czy jeszcze ktoś tak ma (na Operze).
MC - Wto 19 Lut, 2008
Ja niestety tez tak mam, ze musze sie za kazdym razem logowac na forum gdy wylacze komputer (firefox). Troszke to irytujace...
RobertO - Wto 19 Lut, 2008
no tez tak mam, dla mnie to jest tym bardziej irytujace ze wciaz szukam rozwiazania
wynalazlem przed chwila jeszcze jedna rzecz moze teraz bedzie lepiej
dajcie znac
MC - Wto 19 Lut, 2008
U mnie niestety bez zmian. Generalnie wystarczy, ze wyjde z FF, uruchomie go ponownie (caly czas jestem zalogowany do neta) i wszedzie musze sie od nowa logowac. Na szczescie w domu mam duzo lepiej i tylko na tym forum musze sie logowac
moze masz cookies wylaczone w przegladarce skoro wszedzie tak masz, albo masz ustawione ze po zamknieciu FF automatycznie ci je czysci
MC - Wto 19 Lut, 2008
Mozliwe, ale to wystepuje tylko na laptopie. Na stacjonarnym, w domu tylko na forum.optyczne.pl musze sie logowac za kazdym razem jak wlacze komputer. Ale i tak to mnie nie powstrzyma przed zagladaniem tutaj
MM - Wto 19 Lut, 2008
Ale macie problem. Ja się nigdzie nie muszę ciągle logować i mam Operę.
pokombinowalem i u mnie juz dziala
mozliwe ze kazdy bedzie musial (nawet ten u ktorego dzialalo poprawnie) zaznaczyc opcje aby zapamietal go przy nastepnej wizycie
MM - a u ciebie dzialalo bo jestes moderatorem i masz stale IP a tylko dla adminow i moderoatorow ze stalym ip dzialalo
nawet mnie wywalalo gdy mi sie ip zmienilo
teraz powinno juz dzialac u wszystkich
maziek - Sro 27 Lut, 2008
Niestety po kilku dniach testowania jest dalej to samo i w domu i w firmie. I tu i tu mam neostradę i tu i tu wisi ona na ruterach, które są włączone non-stop, ale co najmniej raz na 24h neo się rozłacza samodzielnie i zmienia nr IP i chyba po tym ten problem...
RobertO - Sro 27 Lut, 2008
kurcze, ja tez mam neo przez router i smiga bez problemow u mnie. a moze masz cookies wylaczone w przegladarce?
maziek - Sro 27 Lut, 2008
Mam zaznaczone "akceptuj".
Pal licho. W sumie da się żyć. . Pewnie samo się naprawi przy następnych zmianach. Spróbuje jeszcze jak to wygląda na OE i FF.
[ Dodano: Pią 28 Mar, 2008 ]
Przepraszam za monotematyczność, ale stwierdziłem co następuje: na trzech kompach w firmie i na trzech kompach w domu, niezależnie czy IE, czy FX, czy Opera, jeden czort, codziennie od nowa Polska Ludowa... Kasowałem ciasteczka, akceptowałem ciasteczka, cuda czyniłem - nic! Może jednak coś da się zrobić, bo mi się odpowiednie literki na klawiaturze wycierają już .
|
|