|
forum.optyczne.pl
|
 |
Inne akcesoria fotograficzne - Co myślicie o tej torbie?
qqaazzxx1 - Wto 07 Sty, 2014 Temat postu: Co myślicie o tej torbie? Znalazłem taką torbę http://tablica.pl/oferta/...html#526504eef9 i nie wiem czy jej nie kupić kupować czy nie?
FotoTomek - Sro 08 Sty, 2014
A co chcesz w niej nosić? Jak intensywnie ma być używana?
W opisie jest napisane, że to sprzęt profesjonalny. Hmmm...
Andrzej.M. - Sro 08 Sty, 2014
A co fason ci się podoba / nie podoba? Jak nie podoba to kup i nie noś.
A teraz poważnie - mam plecak tej marki i używam od wiosny. Wykończenie bardzo staranne, z tą profesjonalnością może troszkę przesadzili , ale spokojnie obok dobrej markowej można położyć, i sprzęt też dobrze zabezpiecza. I wygoda spora.
tores - Czw 09 Sty, 2014 Temat postu: Torba Większego sprzetu jak C350D-1000D nie zmieścisz a i to z kitowym obiektywem
Maxi na foto - mini na ramieniu.:)
Andrzej.M. - Czw 09 Sty, 2014
Fakt - tylko trochę większa od kabury, za to mieszczą się dwa dodatkowe obiektywy lub jeden dodatkowy i nieduża lampa - ale z wymiarów to wiesz.
Korpus powinien wejść każdy APS-C z kitem , a nawet z podłączonym gripem - tyle że trzeba wtedy zrezygnować z jednej przegródki. Dla kogoś kto nie lubi dużo nosić (np. aparat + dodatkowy obiektyw) będzie dobra.
kozidron - Sob 11 Sty, 2014
25 ziko, tu właściwie nie ma co myśleć, nowy tej samej firmy można kupić za 31/34 ziko. Jeżeli taka jakość ci odpowiada, to nie ma co myśleć, majątek to to nie jest.
AndrzejM.Makuch napisał/a: | A teraz poważnie - mam plecak tej marki i używam od wiosny. Wykończenie bardzo staranne, z tą profesjonalnością może troszkę przesadzili , ale spokojnie obok dobrej markowej można położyć, i sprzęt też dobrze zabezpiecza. I wygoda spora. |
Ja bym się bał w to wkładać sprzęt, wykonanie grubo meduzowate, na fotkach wygląda na obszytą poliestrową szmatę z plastikowymi zamkami, pewnie u mnie by wytrzymało 2 tygodnie i pomyśleć, że jeszcze w zeszłym tygodniu krytykowałeś wykonanie yn560
lexus - Sob 11 Sty, 2014
kozidron napisał/a: | jeszcze w zeszłym tygodniu krytykowałeś wykonanie yn560 |
To było w gorączce
kozidron - Sob 11 Sty, 2014
lexus, kurde to było w tym tygodniu, co mi sie porobiło
lexus - Sob 11 Sty, 2014
kozi, chłopina dwa tygodnie w gorączce majaczy, przepraszam za Ciebie
bogdanek - Sob 11 Sty, 2014
Za niecałe trzy dychy to bierz w ciemno , zawsze możesz zaadoptować później do chłodzenia piwa w rzece.
|
|