|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - robię urodziny i poszukuję dobrych pomysłów
zenit11 - Wto 04 Lut, 2014 Temat postu: robię urodziny i poszukuję dobrych pomysłów robię czterdziestkę i szukam dobrych pomysłów na miejsce. to szczególne urodziny, więc chciałbym, żeby było perfekcyjnie. Macie jakieś sugestie?
manolo - Wto 04 Lut, 2014
to zależy od zainteresowań jubilata, zależy jak spędza wolny czas itd.
sam zwykle brałem udział w domówkach ale nie tylko, kiedyś był to wynajęty na jeden wieczór mały klub bilardowy, nic oszałamiającego ale było miło.
matys - Wto 04 Lut, 2014
Nie ma to jak zarejestrować się na forum fotograficznym i napisać(zapytać) jeden post o tym co zrobić na 40stke.
Skocz na bungee z kielonkiem wódki i go wypij w locie, urodziny będą wtedy wyjątkowe, wystrzałowe, szokujące, zwariowane, pijane, a jak nic nie rozlejesz to nawet perfekcyjne.
fristajla - Wto 04 Lut, 2014
hahaha Matys pojechałeś gdzie tu mogę kliknąć ,lubię to' ???!
zwirek210 - Sro 05 Lut, 2014
Ponieważ nie wspomniałeś o budżecie wiec rozumiem ze bez ograniczeń. Proponuję wynająć Restaurację carską w Białowieży zaprosić Magde gessler do gotowania, 100 lat niech zaśpiewa ci Edyta Górniak, potem dla gości niech przygrywa Perfect, fotografie niech ci zrobi Tomasz Tomaszewski. Do tego pokaz sztucznych ogni, 4 kuglarzy, dwóch cyrkowców, kaskaderzy z Redbulla i koniecznie dwa pomalowane na różowo słonie. Powinno zrobic wrażenie na znajomych. Polecam
T.B. - Sro 05 Lut, 2014
Tylko nie to
Tylko nie Magda Gessler - nie w Carskiej w Białowieży!
Dlaczego chcesz zrobić taką krzywdę temu wspaniałemu obiektowi i jego szefowi kuchni
zwirek210 - Sro 05 Lut, 2014
Ona już tam była wiec bez obaw kucharz da sobie rade. Albo w takim razie zaprosić Gordona Ramsey i pomocników:Makłowicza, Okrase i Pascal po prostu nie gotuj.
T.B. - Sro 05 Lut, 2014
Ale mnie zestresowałeś!
Na szczęście - sprawdziłem przed chwilą - w Białowieży M.G. tylko była. "Ratowała" restaurację Carską, ale w Legionowie.
Ufff...
[ Dodano: Sro 05 Lut, 2014 21:50 ]
A ten drugi skład kuchenny, który zapodałeś - jest OK
matys - Sro 05 Lut, 2014
Zapodaliśmy tyle pomysłów na urodziny, ze nie będzie mógł teraz zdecydować i napisze swojego drugiego posta(temat) którą opcje ma wybrać.
nienietaktak - Czw 06 Lut, 2014
Ja bym sobie wykupił miejsce startowe w Konkursie Czterech Skoczni.
W końcu to czterdzieste urodziny
manolo - Nie 09 Lut, 2014
matys napisał/a: | Nie ma to jak zarejestrować się na forum fotograficznym i napisać(zapytać) jeden post o tym co zrobić na 40stke.
Skocz na bungee z kielonkiem wódki i go wypij w locie, urodziny będą wtedy wyjątkowe, wystrzałowe, szokujące, zwariowane, pijane, a jak nic nie rozlejesz to nawet perfekcyjne. |
reklama mountain dew ? myślę że dla 40-latka będzie lepsza reklama piwa - po godzinach, itd.
poza tym nic szokującego w tym nie ma,
infocyk - Nie 09 Lut, 2014
zenit11, a tu tylko 2 znalazłem:
http://forum.skodaclub.pl...php?f=6&t=14770
http://cng.auto.pl/forum/...slow-t2461.html
to jakieś hobby?
|
|