forum.optyczne.pl

Błędy w działaniu - Różnice w widoku "Optyczne" na Mozilli i Google

Andrzej.M. - Pią 28 Lut, 2014
Temat postu: Różnice w widoku "Optyczne" na Mozilli i Google
Witam , mam nadzieję że we właściwym miejscu piszę - ostatnio zacząłem ponownie używać przeglądarki Firefoxa - i widzę taki dziwny widok na stronie optycznych - tam gdzie zwykło się wybierać obiektyw - pojawił się pasek reklam (jakby podłożony pod spód pod ramki wyboru) o lornetkach, głosowaniu na produkt roku itp. Tego w Google Chrome nie widzę!

Ktoś wie co się dzieje? Też tak macie?

kozidron - Pią 28 Lut, 2014

AndrzejM.Makuch napisał/a:
tam gdzie zwykło się wybierać obiektyw - pojawił się pasek reklam (jakby podłożony pod spód pod ramki wyboru) o lornetkach, głosowaniu na produkt roku itp. Tego w Google Chrome nie widzę!

jeżeli dobrze cię rozumiem, to najzwyczajniej w standardowych ustawieniach chroma miałeś ustawione blokowanie takich "reklam" a w mozilli masz to wyłączone. Chyba o to chodzi jak się nie mylę :wink:

Andrzej.M. - Pią 28 Lut, 2014

Zmieniłem opcje obsługi języka JavaScript i już jest OK! :cool:
Reklam nie lubię oglądać i co się da wyłączam, ale nie wszystko się da... :roll:

kozidron - Pią 28 Lut, 2014

Reklam nie lubię oglądać i co się da wyłączam, ale nie wszystko się da... :roll:

To chyba się z Arkiem nie polubicie :wink: ci co blokuja optyczną reklamę to wrogowie w walce o lepsze jutro. Ten kto świadomie blokuje reklamę optyczną i doprowadza do zmniejszenia potencjału portalu ten jest wrogiem a taka działalność jest wywrotowa i szkodliwa społecznie :wink: wzmacnia konkurencję i wydłuża walkę o lepszą przyszłość :twisted:

Usjwo - Pią 28 Lut, 2014

AndrzejM.Makuch Twoje fanbojstwo pentaxowe, wszyscy traktuja z przymrozeniem oka, ale teraz zadarles z samym szefem.
Na twoim miejscu ja juz bym sie sam zakopal :wink: :mrgreen:

matys - Pią 28 Lut, 2014

Zmieniłem opcje obsługi języka JavaScript i już jest OK! :cool:

Da się wszystko, noo może 99.99%. Ściągnij sobie jeden z najpopularniejszych dodatków do FF albo do Chrome i sprawa załatwiona. Nic nie trzeba kombinować z ustawieniami java itp...
Nazwy dodatku nie wymienię ze strachu przed adminem :wink:

Albo spróbuj oglądać optyczne.pl na wyświetlaczu Pentaxa, najlepszy we wszystkim, wiec i niepożądane reklamy może znikną :wink: