forum.optyczne.pl

Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Sony DSC-HX20V vs Samsung Galaxy S3

CobraCobretti - Wto 04 Mar, 2014
Temat postu: Sony DSC-HX20V vs Samsung Galaxy S3
Witam wszystkich, za kilka dni kupuję telefon Samsung Galaxy S3, szykuje mi się kilka wyjazdów i zastanawiam się nad kupnem aparatu cyfrowego za ok 1000 PLN. I stąd pytanie czy wspomniany w tytule Sony DSC-HX20V da odczuwalną różnicę przy jakości fotografii i filmów. SGS3 potrafi robić przyzwoite zdjęcia i filmy w dobrym świetle. Myślę że 90% zdjęć w tym aparacie byłoby wykonywane na ustawieniach Auto, jestem totalnym amatorem, chcę na wycieczkach do Estonii, Gruzji itd powykonywać ładne zdjęcia, ale niekoniecznie w dobrym świetle. Wiem że cyfrówka za pare stówek nie będzie lepsza od tego telefonu, ale ten już raczej powinien. Warto inwestować?
siosio - Pią 07 Mar, 2014
Temat postu: Re: Sony DSC-HX20V vs Samsung Galaxy S3
CobraCobretti napisał/a:
Witam wszystkich, za kilka dni kupuję telefon Samsung Galaxy S3, szykuje mi się kilka wyjazdów i zastanawiam się nad kupnem aparatu cyfrowego za ok 1000 PLN. I stąd pytanie czy wspomniany w tytule Sony DSC-HX20V da odczuwalną różnicę przy jakości fotografii i filmów. ?

Da odczuwalną różnicę.