|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Koalicja
Tutejszyn - Sob 05 Kwi, 2014 Temat postu: Koalicja Awatarowa koalicja dzieli forum. Kłótnia z muzykiem, zaczyna być jednocześnie kłótnią z połową forum. Dodam, że żadne działanie nie pozostaje bez wpływu na środowisko.
Może ten temat wywoła jakiś odzew, może nie. Ja już w tej sprawie nie będę się wypowiadał.
muzyk - Sob 05 Kwi, 2014
Tutejszyn...
<PIWO>
T.B. - Sob 05 Kwi, 2014
To, o czym mówi Tutejszyn, istnieje i wprowadza niezdrową atmosferę na forum.
ShoutBox jaki jest, każdy widzi. A mógłby być przydatnym miejscem.
Dopiero co zamknięty został założony przeze mnie wątek - zamknięty tylko i wyłącznie przez "avatarową koalicję", jak ich ładnie nazwał Tutejszyn. Szkoda tylko, że jednocześnie zostały wykasowane wiadomości, bo ktoś może zapytać "ale o co chodzi?".
Niestety - nie można powiedzieć, że ta historia się nie powtórzy.
pes - Sob 05 Kwi, 2014
Zwróciłem uwagę na ten temat czuję się poinformowany ^^
Tutejszyn - Sob 05 Kwi, 2014
pes, przypominacie trochę osiedlowych osiłków, którzy chodzą watahami. Dezorientujecie, nawet sami mylicie się, kto jest kim. A jeśli ktoś podskoczy, to.. ojaaa. Tak jak powiedziałem, żadne działanie nie pozostaje bez wpływu na środowisko, a forum, to delikatna materia.
maziek - Sob 05 Kwi, 2014
Tutejszyn, najmocniej przepraszam, bo w zasadzie nie mój biznes, ale czy aby nie rozkręciłeś się za mocno? Tak jakby zaczęło Cię ponosić . Wiem, że mało co potrafi bardziej rozjuszyć nakręconego niż propozycja przewietrzenia - ale wiesz, z boku lepiej widać .
pioroon - Nie 06 Kwi, 2014
Tutejszyn, to, że w kilku oczywistych kwestiach się ze sobą zgadzamy, to nie znaczy, że jesteśmy jakąś koalicją... a gimbazjalne teksty typu
Tutejszyn napisał/a: | osiedlowych osiłków |
... nie tylko nas śmieszą jak widać. O ile można pisać o czymś takim, że śmieszy, czy cokolwiek innego.
T.B., Tutejszyn i wy piszecie o jakiś koalicjach, będąc gimbazjalnymi poklepywaczami po ramieniu?
Załóżcie sobie kolejny bezsensowny temat typu Głębia ostrości i poklikajcie pomógł, bo widocznie macie z tego radochę. Ot to by było idealne forum wg was. Może założycie inne forum, gdzie będziecie poruszać tak poważne i nieodkryte tematy jak GO?
fatman - Nie 06 Kwi, 2014
Zapytam... jak zauważył T.B.
Ale o co chodzi z tą koalicją ?
Tutejszyn - Nie 06 Kwi, 2014
pioroon napisał/a: | Załóżcie sobie kolejny bezsensowny temat typu Głębia ostrości i poklikajcie pomógł, bo widocznie macie z tego radochę... | I po co w ogóle ten tekst. Kolejna wojenka? Tym razem gromadą? Nie ja założyłem temat o GO. W dupie mam, czy ktoś mi to przypisuje, czy nie. Chcę jednak zwrócić uwagę na tą waszą retorykę.
Skoro nie koalicja, to co? Koledzy z forum fotograficznego? Rozumiem, że kolegom teraz, to już nikt nie podskoczy.
fatman, chodzi o wiele rzeczy. W sumie już nie do wytłumaczenia.
Nikt nie mówi, że człowiek z avatarem Najkona ma zawsze rację
Po prostu wyluzujcie trochę. Nikt tu nie jest w żadnej koalicji, a to że się co niektórzy znają poza forum to chyba nie zabronione
Arek - Nie 06 Kwi, 2014
fatman napisał/a: | Ale o co chodzi z tą koalicją ? |
Ja też nie wiedziałem. Ale jak obejrzysz avatary trzech osób udzielających się w tym wątku, to chyba stanie się jasne kto do niej należy
Ja nie oceniam - nie znam tematu. Ale popieram maźka. Luz zawsze pomaga.
T.B. - Nie 06 Kwi, 2014
Szanowny Panie Redaktorze!
Jako młody forumowicz uprzejmie proszę o pouczenie mnie, jakie tematy są tutaj dozwolone, żeby nie zostać wyrzuconym z forum? Sam odkryłem tylko jeden taki temat
Cytat: | Może założycie inne forum, gdzie będziecie poruszać tak poważne i nieodkryte tematy jak GO? | ale jest to jedyny wątek, który rozpocząłem, a nie chciałbym narazić się Szanownemu Towarzystwu po raz drugi.
Proszę mnie też pouczyć, jakie kryteria trzeba spełnić, żeby mając z kimś wspólne poglądy móc powiedzieć Cytat: | w kilku oczywistych kwestiach się ze sobą zgadzamy | , a nie być Cytat: | gimbazjalnymi poklepywaczami po ramieniu |
Korzystająć z okazji, chcę też wyrazić moją wdzięczność za to, że jestem tylko głupkiem, gimbusem albo kuwetowym. Moja żona jeździła do pracy środkami transportu miejskiego razem z młodzieżą udającą się do szkół i twierdzi, że tak miłych określeń pod adresem "wrogów", to ona tam nigdy nie słyszała.
Arek - Nie 06 Kwi, 2014
T.B. napisał/a: | Jako młody forumowicz uprzejmie proszę o pouczenie mnie, jakie tematy są tutaj dozwolone, żeby nie zostać wyrzuconym z forum? |
http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=2319
Sarkazm niepotrzebny.
T.B. - Nie 06 Kwi, 2014
Jeśli to jest w ogóle odpowiedź, to co najwyżej na moje pierwsze pytanie. Zapytam w takim razie, który punkt regulaminu naruszyłem? Mogłoby chodzić o punkt 8., ale żaden z wyszukanych przy pomocy wyszukiwarki wątków o tytule podobnym do mojego, lub identycznym z moim, nie porusza tego samego.
Możesz - kolego - nie odpowiadać. Potraktujmy wszystkie moje pytania jako retoryczne.
Nie ma sensu traktować je inaczej.
T.B. napisał/a: | Proszę mnie też pouczyć, jakie kryteria trzeba spełnić, żeby mając z kimś wspólne poglądy móc powiedzieć
Cytat:
w kilku oczywistych kwestiach się ze sobą zgadzamy
, a nie być
Cytat:
gimbazjalnymi poklepywaczami po ramieniu |
Wątpię, żeby Redaktorom chciało się tłumaczyć ci treści wpisów. Jakiś słów nie rozumiesz?
Zachowujesz się jak zakompleksiony dzieciak w skrócie...
T.B. - Nie 06 Kwi, 2014
Przećwiczę na Tobie, pioroon, jak działa przycisk "Ignoruj".
No popatrz, a tak bardzo chciałem do Ciebie privy wpisać, niepowetowana strata
RB - Nie 06 Kwi, 2014
T.B. napisał/a: | Zapytam w takim razie, który punkt regulaminu naruszyłem? |
A ktoś z 'oficjeli' forumowych napisał jasno ze naruszyłeś? Na razie proponują tylko luz.
T.B. napisał/a: | . Potraktujmy wszystkie moje pytania jako retoryczne.
Nie ma sensu traktować je inaczej. |
To że tak po gimnazjalnemu zapytam - to po ch... je było zadawać?
pes - Nie 06 Kwi, 2014
TB zluzuj tam gdzie Cię ciśnie, bo serio zaczyna Ci uciskać na głowę. Nie podoba się zmień forum, internet etc.
Pan_Żabka - Pon 07 Kwi, 2014
A o co chodzi z tym avatarem? Co znaczy ojp? czy to co myślę? czy to jest jakieś naigrywanie się czy jak?
muzyk - Pon 07 Kwi, 2014
Pan_Żabka napisał/a: | czy to co myślę? |
Tak, to co myślisz.
Pan_Żabka napisał/a: | czy to jest jakieś naigrywanie się czy jak? |
Skądże. To logiczne następstwo zapentakszania.
komor - Pon 07 Kwi, 2014
T.B. napisał/a: | Zapytam w takim razie, który punkt regulaminu naruszyłem? |
Żadnego. Twój temat o GO nie został przecież skasowany. To, że parę osób ma inne zdanie czy wręcz uznała ten temat za niepotrzebny, to niestety taka wada demokracji.
pioroon napisał/a: | a gimbazjalne teksty typu |
Drogi Piorunie, tak szczerze to Twoje wypowiedzi w tym wątku zajeżdżają trochę gimbazą. Niepotrzebnie się tak spinasz. Trochę poszarżowaliście ostatnio, jak dzieciaki, więc z tą gimbazą to trafiłeś kulą w płot.
AM - Pon 07 Kwi, 2014
fatman napisał/a: | Zapytam... jak zauważył T.B.
Ale o co chodzi z tą koalicją ? |
Chodzi o to, że pewna grupa osób ostatnio znalazła nowe hobby i rozdmuchuje dyskusje wątkami pobocznymi. Pomijając zasadność uwag Tutejszyna czy Andrzeja to uważam, że skoro komor spiera się przez kilka postów z kozidronem w temacie, który powinien być dawno skasowany to jest tu jakiś problem.
Tak, mam pretensje do komora i reszty moderatorów, bo zarówno wypowiedzi kozidrona i muzyka czy Tutejszyna i Andrzeja są na podobnym poziomie i bezsensownym jest spierać się, które dziecko zaczęło.
muzyk - Pon 07 Kwi, 2014
AM.
Przepraszam za jednoznaczność...
na cmentarzu jest weselej.
mavierk - Pon 07 Kwi, 2014
Wątek którego głównym tematem są pyskówki jest wątkiem do usunięcia
|
|