forum.optyczne.pl

Serwis sprzętu i usterki - Nowy soft do 6d

Arkowal - Pią 11 Kwi, 2014
Temat postu: Nowy soft do 6d
Czy jest jakaś możliwość zainstalowania softa do canona 6d z polskim language?Jeśli tak to jak to można zrobić lub gdzie?Z góry dziękuje
Tutejszyn - Pią 11 Kwi, 2014

A jest w ogóle jakiś polski language?
Arkowal - Pią 11 Kwi, 2014

Tutejszyn napisał/a:
A jest w ogóle jakiś polski language?

Podobno jest,ale nie w tym body:-)

Tutejszyn - Sob 12 Kwi, 2014

Ale przecież... language, to język, tyle, że nie polski. Dlatego pytałem, czy istnieje nie polski język polski?

Kliknąlem sobie w Canon Europe, dalej w opcję firmware i oto proszę... firmware Jeśli ma być gdzieś język polski, to chyba tylko tutaj. Naładuj baterię i wio. Dodam tylko, że jeśli coś sknocisz, to bez serwisu się nie obejdzie.

Usjwo - Pon 14 Kwi, 2014

Arkowal Masz japonska wersje?
Arkowal - Pon 14 Kwi, 2014

Czy japońska?Prawdopodobnie.Kupowałem na e bay,przesyłka z UK ale wygląda na to że sprzedawaca importuje towar gdzieś z Azji.
Usjwo - Pon 14 Kwi, 2014

Japonskie wersje mialy tylko angielski i japonski. Sparawdz ile masz jezykow dostepnych.

Trzy
Usjwo - Pon 14 Kwi, 2014

Rozwiazaniem jest chyba tylko zmiana plyty glownej, a to wydatek kilku setek $, wiec raczej nieoplacalne.
Jest jeszcze pewnie ML, ale nie wiem czy warto instalowac go tylko dla jezyka

kozidron - Pon 14 Kwi, 2014

Usjwo napisał/a:
Rozwiazaniem jest chyba tylko zmiana plyty glownej, a to wydatek kilku setek $, wiec raczej nieoplacalne.
Jest jeszcze pewnie ML, ale nie wiem czy warto instalowac go tylko dla jezyka

Usjwo, to znaczy, że wgrywając nowy firmware, ze strony gdzie były np. poprawki do języka nie można sobie ustawić polskiego :shock: ?

Arkowal, a ty w ogóle wgrałeś ten firmware? Bo po pytaniu "czy możesz coś z chrzanić" wnioskuje, że jeszcze tego nie zrobiłeś.

Rozumiem.Nie jest najgorzej,ale w porównaniu z poprzednią puszką trochę dziwnie a niektóre funkcjie muszę tłumaczyć :sad:
kozidron - Pon 14 Kwi, 2014

Arkowal, ja może powtórzę pytanie, bo edytowałem posta jak ty pisałeś swojego:

wgrałeś firmware linkowany przez Tutejszyna ?

Nie,nie wgrałem.Ściągnołem ze stronki.Wersja jaka tam była to ta sama co u mnie :1.1.4.PL brak więc czy to ma sens :wink:
mozer - Pon 14 Kwi, 2014

Arkowal napisał/a:
Ściągnołem

Chyba jednak nie potrzebujesz polskiego menu :P

Sorry, nie mogłem się powstrzymać ;)

cybertoman - Pon 14 Kwi, 2014

mozer, a skad ty wiesz, co Arkowal zrobil?
Arkowal - Wto 15 Kwi, 2014

mozer To Ci się udało byka za rogi złapać :mrgreen: