|
forum.optyczne.pl
|
 |
Serwis sprzętu i usterki - Nowy soft do 6d
Arkowal - Pią 11 Kwi, 2014 Temat postu: Nowy soft do 6d Czy jest jakaś możliwość zainstalowania softa do canona 6d z polskim language?Jeśli tak to jak to można zrobić lub gdzie?Z góry dziękuje
Tutejszyn - Pią 11 Kwi, 2014
A jest w ogóle jakiś polski language?
Arkowal - Pią 11 Kwi, 2014
Tutejszyn napisał/a: | A jest w ogóle jakiś polski language? |
Podobno jest,ale nie w tym body:-)
Tutejszyn - Sob 12 Kwi, 2014
Ale przecież... language, to język, tyle, że nie polski. Dlatego pytałem, czy istnieje nie polski język polski?
Kliknąlem sobie w Canon Europe, dalej w opcję firmware i oto proszę... firmware Jeśli ma być gdzieś język polski, to chyba tylko tutaj. Naładuj baterię i wio. Dodam tylko, że jeśli coś sknocisz, to bez serwisu się nie obejdzie.
Usjwo - Pon 14 Kwi, 2014
Arkowal Masz japonska wersje?
Arkowal - Pon 14 Kwi, 2014
Czy japońska?Prawdopodobnie.Kupowałem na e bay,przesyłka z UK ale wygląda na to że sprzedawaca importuje towar gdzieś z Azji.
Usjwo - Pon 14 Kwi, 2014
Japonskie wersje mialy tylko angielski i japonski. Sparawdz ile masz jezykow dostepnych.
Trzy
Usjwo - Pon 14 Kwi, 2014
Rozwiazaniem jest chyba tylko zmiana plyty glownej, a to wydatek kilku setek $, wiec raczej nieoplacalne.
Jest jeszcze pewnie ML, ale nie wiem czy warto instalowac go tylko dla jezyka
kozidron - Pon 14 Kwi, 2014
Usjwo napisał/a: | Rozwiazaniem jest chyba tylko zmiana plyty glownej, a to wydatek kilku setek $, wiec raczej nieoplacalne.
Jest jeszcze pewnie ML, ale nie wiem czy warto instalowac go tylko dla jezyka |
Usjwo, to znaczy, że wgrywając nowy firmware, ze strony gdzie były np. poprawki do języka nie można sobie ustawić polskiego ?
Arkowal, a ty w ogóle wgrałeś ten firmware? Bo po pytaniu "czy możesz coś z chrzanić" wnioskuje, że jeszcze tego nie zrobiłeś.
Rozumiem.Nie jest najgorzej,ale w porównaniu z poprzednią puszką trochę dziwnie a niektóre funkcjie muszę tłumaczyć
kozidron - Pon 14 Kwi, 2014
Arkowal, ja może powtórzę pytanie, bo edytowałem posta jak ty pisałeś swojego:
wgrałeś firmware linkowany przez Tutejszyna ?
Nie,nie wgrałem.Ściągnołem ze stronki.Wersja jaka tam była to ta sama co u mnie :1.1.4.PL brak więc czy to ma sens
mozer - Pon 14 Kwi, 2014
Arkowal napisał/a: | Ściągnołem |
Chyba jednak nie potrzebujesz polskiego menu
Sorry, nie mogłem się powstrzymać
cybertoman - Pon 14 Kwi, 2014
mozer, a skad ty wiesz, co Arkowal zrobil?
Arkowal - Wto 15 Kwi, 2014
mozer To Ci się udało byka za rogi złapać
|
|