|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Jaki fotolab online wybrać?
mblazkie - Sro 07 Maj, 2014 Temat postu: Jaki fotolab online wybrać? Witam
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wydrukiem zdjęć zalegających na dysku. W związku z tym mam pytanie jaki dobry fotolab online wybrać by jakość zdjęć była dobra. Ostatnimi czasy korzystałem z usług fotojoker'a ale możecie polecić coś ciekawszego. Z tego co widzę fotojoker nie jest najtańszy gdyż widziałem niższe ceny, pytanie czy ta cena nie spada z jakością? Z góry dziękuję za wszelkiego rodzaju porady.
Grabus - Sro 07 Maj, 2014
Ja ostatnio zlecałem kilka wydruków 20x30 i 50x40 w vertis.pl i byłem zadowolony z jakości. Nie wiem jakiego formatu odbitki Cię interesują, bo przy mniejszych gdzie idzie tego na pewno więcej, mogą wypadać inaczej jakościowo. Poprzednio duży wydruk zlecałem w Rossmanie i muszę powiedzieć, że był gorszy jakościowo od Vertisa.
mblazkie - Sro 07 Maj, 2014
Głównie interesują mnie odbitki 10x15 do albumu ale z tego co widzę vertis nie jest wcale taki tani.
maniek12345 - Pią 16 Maj, 2014
Ja korzystam z Fotokubin.pl - na moje potrzeby jest OK i ceny całkiem rozsądne..:-)
pioterq - Pią 16 Maj, 2014 Temat postu: LAB Dobryfotolab.pl Polecam Duży wybór papieru Fuji KODAK METALLIC
|
|