|
forum.optyczne.pl
|
 |
Błędy w działaniu - pytanie do optycznych gospodarzy
marek123 - Wto 04 Mar, 2008 Temat postu: pytanie do optycznych gospodarzy jestem zarejstrowany na waszym serwerze i forum.ale jakos ostatnio wszedlem na forum i cos tam mi wyskoczylo,cos o postach, ze jakie 1000 itp i przyznam ze nie skumalem o co biega.teraz kolo wszystkich moich zaczetych tematow jest jaki iks z kuleczkiem w srodku.i jakos to mnie nie pokoi.panie "gospodarzu" o co chodzi z tym znaczkiem??
goltar - Wto 04 Mar, 2008
marek123 napisał/a: | teraz kolo wszystkich moich zaczetych tematow jest jaki iks z kuleczkiem w srodku.i jakos to mnie nie pokoi. | Jeśli to jest x z kółeczkiem po lewej stronie od własnego tematu to jest to normalna funkcja forum, właśnie w ten sposób oznaczane są tematy w których brałeś udział.
marek123 napisał/a: | i cos tam mi wyskoczylo,cos o postach, ze jakie 1000 itp | a coś dokładniej ?
RobertO - Wto 04 Mar, 2008
pewnie chodzilo o to ze nie jest w stanie pokazac ci wszystkich nieprzeczytanych postow od ostaniej wizyty bo ich liczba przekroczyla 1000.
musisz nas czesciej odwiedzac i problem zniknie
marek123 - Wto 04 Mar, 2008
aha.oki.dzieki za wyjesnienie.ja juz myslalem ze jakies bezpodstawne blokady mi stawiacie. wiec nie potrzebnie sie martwilem.pozdrawiam
|
|