|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe lustrzanki - Kiedy nowy 5D
komar_kzy - Czw 06 Mar, 2008 Temat postu: Kiedy nowy 5D Witam
Ostatnio zaczalem sie zastanawiac nad tym kiedy wyjdzie (+/-) nowy 5D.
Niestety nie jestem fanem wszelakich przeciekow i nie gromadze plotek i ploteczek.
Prosze o pomoc "obcykanych" forumowiczow o najbardziej wiarygodne info o terminie
wypuszczenia nowego 5D, oraz ile przypuszczalnie bedzie on kosztowal.
Celem wyjasnienia dodam, ze planuje zakup aparatu ze srodkow unijnych.
Niechcialbym kupic aparatu powiedzmy na 2-3 tygodnie przed premiera nowego korpusu.
Pozdrawiam
komor - Czw 06 Mar, 2008
Ze środków unijnych... Na co te nasze podatki idą... Jeśli z unijnych to celuj od razu w 1Ds albo Hasselblada D3D, oni tam w tej Brukseli nie bawią się w małe kwoty... Ostatnio widziałem warunki pewnego przetargu na druk książki ze środków unijnych, jak zobaczyłem kwotę to spadłem z krzesła. Na wolnym rynku usług poligraficznych taka liczba złotówek byłaby dwukrotnie zawyżona, a tymczasem to była kwota wyrażona w euro.
Arek - Czw 06 Mar, 2008
Następca 5D pojawia się co pół roku od mniej więcej 1.5 roku... A kiedy się pojawi, to wiedzą tylko szefowie Canona. Napisz do nich, może Ci odpowiedzą
Możesz jeszcze z zaparytm tchem śledzić to:
http://canonrumors.com/
komar_kzy - Czw 06 Mar, 2008
Dziekuje, czyli nic nie wiadomo. A co do ceny? Jak mysliscie? Pewnie bedzie to kwota bliska 8-9tys zł ?
Komor chodzi o dofinansowanie rozpoczecia dzialalnosci gospodarczej
W zeszlym roku max to bylo 12,200zł. Przyznawali bez wiekszych problemow.
cartman - Czw 06 Mar, 2008
komar_kzy napisał/a: | A co do ceny? Jak mysliscie? Pewnie bedzie to kwota bliska 8-9tys zł ?
|
Ostatnio u fryzjera słyszałem, że coś koło 8237 PLN
MM - Pią 07 Mar, 2008
Jak widziałem taki wątek na forum Canona to prosiłem głośno moda o jego zamknięcie (wątku oczywiście ). No a tutaj co mam zrobić? Jak myślicie?
goltar - Pią 07 Mar, 2008
Może warto przenieść do działu "Optyczna wróżka doradza"
Poczytaj TU
|
|