forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Jak dodać zdjęcie na główną?

robertrobert1 - Nie 07 Wrz, 2014
Temat postu: Jak dodać zdjęcie na główną?
Jak dodać zdjęcie na główną? ,,Ostatnie zdjęcia"
Arek - Nie 07 Wrz, 2014

Trzeba być wpisanym do specjalnej grupy. Można do niej się dostać mając albo co najmniej 500 postów na forum, albo pokazując, że robi się dobre zdjęcia dodając je w dziale NASZE ZDJĘCIA.

Dziękuję. A jeśli dostanę się, to zostanę o tym poinformowany na forum, czy to się da jakoś sprawdzić?
Sunders - Nie 07 Wrz, 2014

Do tej galerii może dodawać swoje zdjęcia każdy kto ma napisanych min.500 postów na forum.Ilość postów jest wyświetlana pod twoim awatarem i na twoim profilu.

Aha, dziękuję :)
Arek - Nie 07 Wrz, 2014

Jak dodasz już sporo zdjęć do działu NASZE ZDJĘCIA, a postów jeszcze nie będzie 500, to daj znać któremuś z moderatorów. On oceni i wrzuci Cię do grupy.
komor - Nie 07 Wrz, 2014

Arek napisał/a:
On oceni i wrzuci Cię do grupy.

Albo i nie. :) Doradzam umiarkowany optymizm, cierpliwość, skromność i dużo ćwiczyć oraz oglądać zdjęcia innych. Na wszystko przyjdzie czas.

mozer - Nie 07 Wrz, 2014

komor, patrząc na jakość zdjęć na głównej, to moderatorzy są stanowczo zbyt wyrozumiali ;)

Skromny nie będę, bo nie lubię udawać :D Moje zdjęcia świetne nie są, ale widziałem na głównej gorsze :) Nie palę się na tą ,,wystawę" tylko chciałem się dowiedzieć jak to jest, bo widzę zdjęcia, ale nie wiedziałem jak to się dodaje. Już wiem :)
komor - Nie 07 Wrz, 2014

mozer, to prawda, cóż zrobić, żal odebrać teraz komuś prawo galerii, nawet po tym, jak wstawił… a nie, nie będę. :twisted:
Ja tam mam prawo wstawiać na główną, a nic jeszcze nie wstawiłem. Może zacznę jedzenie wstawiać, bo ostatnio nic innego nie fotografuję. ;)

Sunders - Nie 07 Wrz, 2014

komor napisał/a:
Ja tam mam prawo wstawiać na główną, a nic jeszcze nie wstawiłem.

Mam tak samo. :smile:

nienietaktak - Pon 08 Wrz, 2014

komor napisał/a:
Może zacznę jedzenie wstawiać, bo ostatnio nic innego nie fotografuję.
Teraz możesz. Jestem po śniadaniu :P
pawel78 - Czw 11 Maj, 2017
Temat postu: Wstawianie zdjęć
Jak wstawić zdjęcie do galerii (np tu: http://forum.optyczne.pl/...?pic_id=11626)?
komor - Czw 11 Maj, 2017

pawel78, scaliłem Twoje pytanie do identycznego wątku sprzed paru lat. Odpowiedź jest już podana na samej górze.