|
forum.optyczne.pl
|
 |
Obiektywy fotograficzne - Nowa jasna stałka od...
lolek46 - Czw 25 Wrz, 2014 Temat postu: Nowa jasna stałka od... Yongnuo wkracza w nowy sektor:
Specification:
Focal Length 50mm
Lens Structure 6 sets; 7 pieces
Aperture Blade 8 pieces
Minimum Aperture 22
Minimum Focus Distance Approx. 0.45m
Maximum Magnification Approx. 0.15x
Driving System DC motor
Filter Diameter 58mm
Maximum Diameter & Length Approx. Φ75×58mm
Weight Approx. 239g
Adres http://www.hkyongnuo.com/e-detaily.php?ID=353
Czy Canon pozwala na to bez zastrzeżeń? Jak myślicie?
komor - Czw 25 Wrz, 2014
Kolejna pełna zżyna z Canona. Już coś było na forum o tym. Ciekawe jak będzie z dystrybucją na terenie UE.
matys - Czw 25 Wrz, 2014
Bardziej plastikowej, chińskiej, tandetnej pięćdziesiątki niż ta od Canona nie da się już zrobić. Chwile to f/1.4 a nie f/1.8
muzyk - Pią 26 Wrz, 2014
ale jaja
ale co tam, jak będzie lepiej od Canona ... (akurat mam małą ryskę na przedniej soczewce, a jako, że jej wymiana jest ALETOkompletnie bezsensowna i nieopłacalna...) - to: zanbędę.
Usjwo - Pią 26 Wrz, 2014
U mnie sie pokazala, okolo 215 Euro, 900PLN. Jak cena spadnie do 700, a bedzie conajmniej taka jak C, to znajdzie nabywcow.
muzyk - Pią 26 Wrz, 2014
Zatem czekamy na test
Wojmistrz - Pią 26 Wrz, 2014
Ten obiektyw pojawił się już w sprzedaży na koniec zeszłego roku jak pamiętam (grudniowy wysyp klonów). Mignęła mi raz podobna oferta i pewnie można go kupić jak inne sprzęty np klon Canonowskiego Extendera III x2.0. Przykładowa farma sprzedaży Blueskysea Free Gift Gel Pen + YONGNUO Extender EF 2X III Mount Electronically Controlled.
komor - Sob 27 Wrz, 2014
Blueskysea Free Gift Gel Pen + YONGNUO Extender EF 2X III Mount Electronically Controlled – czy wsadzenie na pierwsze miejsce nazwy jakiejś ściemy to sposób na ominięcie jakiegoś prawa albo automatów Amazona?
Wojmistrz - Sob 27 Wrz, 2014
Tak, kupujesz długopis, a tc gratis
|
|