|
forum.optyczne.pl
|
 |
Inne akcesoria fotograficzne - program do odzyskiwania zdjęć z karty
fotka123 - Czw 30 Paź, 2014 Temat postu: program do odzyskiwania zdjęć z karty witam, pilnie poszukuje dobrego programu do odzyskania zdjęć z karty sd, niestety część zdjeć została nadpisana :-/ program najlepiej pod 64bity, win8, pojemnośc zdjęć do 24mb, a zatem nie każdy program sobie z tym poradzi. Dziękuję za pomoc
matys - Czw 30 Paź, 2014
Spróbuj : "Piriform Recuva"
fatman - Czw 30 Paź, 2014
Polecam - Power Data Recovery.
U mnie chodzi pod Win7 64-bit.
Nie dalej jak 2 dni temu odzyskiwałem nim zdjęcia z karty SD.
Usjwo - Pią 31 Paź, 2014
Ja uzywalem recuva. Program po dwukrotnum formatowaniu w C i N i zrobieniu kilku zdjec, odzyskal jeszcze sporo starych zdjec.
fotka123 - Pią 31 Paź, 2014
bardzo dziękuję, wczoraj próbowałam z programem ashampoo - wprawdzie znalazł sporo zdjęć, ale tylko tez nagrane najpóźniej, chyba z tymi nadgranymi wczesniej nie dał rady. Karty nie były formatowane, wiec może uda się w waszych proponowanych programach jeszcze coś wycisnąć. Bardzo dziękuję, jak się uda to napiszę, by temat był pomocny dla innych w przyszłości, pozdr i ide działać...
matys - Pią 31 Paź, 2014
Dodam tylko że w Recuva masz taką opcje "głębokiego" skanowania, która zajmuje sporo czasu ale potrafi naprawdę sporo.
fatman - Sob 01 Lis, 2014
Spróbuj tego.
Ten odzyskuje nawet jak sformatujesz kartę czy dysk.
http://www.oo-software.co...krecovery?r=spn
fotka123 - Sro 05 Lis, 2014
witam ponownie, recuva niewiele więcej odnalazła :-/ nadal poszukuje tych najbardziej cennych plików, które się potraciły -ale nic, żaden program nie potrafi odnaleźć tych nadpisanych, sprzed miesiąca....póki co z płatnego nie skorzystam, bo brak finansów do przeznaczenia na ten cel, no cóż :-/ trzeba będzie albo odżałować kasę , albo zdjęcia Recuva bardzo szybko wyszukiwała, kilka minut przy karcie 8gb. Jeszcze sprawdzę karte Power data Rec i dam znać...pozdr
|
|