forum.optyczne.pl

Lornetki - Swarovski Lornetka Pocket Traveler 10x25 B

Willy - Pon 15 Gru, 2014
Temat postu: Swarovski Lornetka Pocket Traveler 10x25 B
Ostatnio zapragnąłem posiąść coś ze stajni Swarka i znalazłem kieszonkową lornetkę jak w temacie za 2K zł.

Jest to poprzedni model, w tej chwili Swarek oferuje CL pocket. O ile o CL jest całkiem sporo informacji w necie, o tyle o Pocket Traveler mogę znależć znacznie mniej.

Czy ktoś z Was miał moze do czynienia z Pocket Traveller? Jeśli tak to chciałbym prosić o podzielenie się wrażeniami z użytkowania.

kimek27 - Pon 15 Gru, 2014

W wersji tyrol wyglada swietnie.
kivirovi - Pon 15 Gru, 2014

O tak, widzialem ja, swietna lornetka, mozna dostac szoku jaki piekny obraz. Niestety chyba najdrozsza ze wszystkich premium.
zeeshan123 - Pon 29 Gru, 2014

Witaj iskmon !
Obawiam się że z opiniami może być pewien problem (obym się mylił) albowiem na stronie firmowej nie ma aktualnie modelu o tych parametrach więc przypuszczam że może to jakiś starszy model już wycofany. W bazie też go niestety nie ma więc "model widmo".
Paru złotych (parę złotych to mniej niż 10) :wink: na pewno jest warta jeśli tylko jest w dobrym stanie i w pełni sprawna a dla Ciebie te parę złotych nie stanowi problemu.
Jeśli tylko możesz porównać z czymś sklepowym jak najbardziej podobnym np. 8x42 to koniecznie zrób to aby mieć jakieś porównanie i punkt odniesienia choćby cenowy.
Pozdrowionko !